Resultaten voor antwerpen sauna

antwerpen sauna
Sauna Ambiente Een verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt.
Gasten verblijven in het privé eiken design poolhouse en genieten van alle faciliteiten om de drukte van het dagelijkse leven te ontvluchten en tot rust te komen. Sauna Ambiente is De verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt!
Isola 91 wellness beauty.
Wij verwelkomen u graag terug vanaf 2 oktober 2017. Dank voor uw begrip. Een plaats waar je helemaal tot rust komt. Dichterbij dan je denkt. Ontdek nu de nieuwste sauna in Antwerpen Schelle. Isola 91 is een eiland dat wellness en beauty combineert in één saunacenter. Kom op ontdekking en geniet! Een authentieke Finse Kelo-sauna gebouwd in dennenhout. De kachel staat centraal ideaal voor geweldige opgietsessies op de spek en lavastenen. Typisch 75 tot 80 warm. Traditionele sauna met lage luchtvochtigheid. De temperatuur loopt hier flink op tot 90 dus eerder bestemd voor de meer ervaren saunabezoeker. Bevordert de bloedcirculatie en de stofwisseling. De blokhutsauna 75 bevindt zich buiten in de tuin van Isola 91.
Sauna Wellness Hezemeer vakantie!
In dit publieke saunacentrum beleef je een exclusieve wellnessdag in een uniek kader en met alle modern comfort. De vier pijlers sauna natuur beauty en horeca brengen kwaliteit van het hoogste niveau. Het aanbod is bijzonder gevarieerd. Je kiest uit negen sauna's drie zwembaden vier whirlpools tien beauty-cabines.Zwemmen relaxen genieten op het terras doe je naar believen in een natuurlijke omgeving. Het groene park biedt een vanzelfsprekend privacy-gevoel. Ontdek ook culinair Hezemeer en je Hezemeerdag betekent van s morgens tot s avonds één verwennerij.
GAY SAUNA T HERENHUIS.
De hotspot om heerlijk te relaxen en te genieten. Welcome to the website of Gay Sauna t Herenhuis.
SuperSauna Showrooms / Toonzaal in Nederland en België. SuperSauna Infrarood Sauna's showrooms.
Zo Ma Di Wo gesloten. 47829 Krefeld / Gartenstadt DE. TEL DE 0049 2151-9859030. ZATERDAG INFAROODCABINE DEMO DAG IN ALLE VESTIGINGEN KOM KIJKEN BIJ DE SPECIALIST VAN DE BENELUX! Klantendienst TEL BE 03 227 0307. Klantendienst TEL BE 03 227 0307. OPENINGSTIJDEN HEUSDEN ZOLDER Woensdag. Klantendienst TEL BE 03 227 0307. Zo 27-8 van 13.00-17.00 koopzondag. Infrarood cabines in onze toonzaal.
Home.
Willem Van Der Vorst. Gezellig warm en huiselijk met een voortreffelijke keuken. Dat kom je zelden tegen. Voor een echt dagje uit is de Kouros Sauna in het Belgische Schoten een echte aanrader!
Reserveer bij Privé Sauna Aquano in Antwerpen Antwerpen Privé Sauna reserveren in Antwerpen.
Nieuwe Let's Go aanmaken. Gebaseerd op 65 waarderingen. Een uniek welness complex. Uitgerust met zwembad jacuzzi stoombad en sauna. Uitsluitend voor privé verhuur ideaal voor grote en kleine groepen. BE 59 0017 785558 26.
Antwerpen LastMinute Sauna.
Sauna en wellness in Antwerpen Zoek sauna beauty massage en wellness overnachting lastminutes in Antwerpen op LastMinuteSauna.be.
SVB sauna's in Antwerpen.
U vindt er immers een compleet familiesaunacomplex een schoonheidsinstituut en een bar restaurant. Adres Putsesteenweg 52 2920 Kalmthout 03 644 14 15 http//www.sauna-espace.be sauna-espace@myoffice.mobistar.be. Omschrijving Welkom bij Sauna Espace. Op 20 minuten van Antwerpen ver van alle drukke verkeer. midden in de rust van de Kalmthoutse natuur ligt Sauna Espace. U kan hier een dagje onvergetelijk genieten alleen met zijn twee en ook in groep! Adres Mechelsesteenweg 154 2650 Edegem 03 454 55 66 http//www.saunafitopia.be info@fitopia.be. Omschrijving Wellness is een totaalconcept bij Fitopia. Lichamelijke ontspanning en je geestelijk goed voelen gaan er hand in hand. Je geniet hier van 2000m totale rust. Je ontdekt de gehele dag de uitgebreide relaxfaciliteiten.

Contacteer ons