Resultaten voor prive sauna in antwerpen

prive sauna in antwerpen
Sauna Ambiente Een verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt.
Sauna Ambiente is een luxe privé sauna gelegen in de provincie Antwerpen, in de gemeente Oelegem, een deelgemeente van Ranst, in een rustige afgelegen omgeving, vlak naast het jaagpad van het Albert Kanaal. Gasten verblijven in het privé eiken design poolhouse en genieten van alle faciliteiten om de drukte van het dagelijkse leven te ontvluchten en tot rust te komen.
Prive sauna overzicht Privé Sauna Vind uw favoriete Privé Sauna en Wellness op e-Sauna.be.
Privé Sauna Zensation. Prive Wellness Instituut Un Peu d'O.' Liezele-Puurs Puur Sauna. Vind rust en herbron in de privé sauna wellness. Een extraatje of een prijsvoordeel. De laatste vrije plaatsen; wees er snel bij. Een samengesteld of combi pakket; helemaal genieten. Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant West-Vlaanderen.
Privé sauna Lagune gelegen in Stokerijstraat 178 Wijnegem.
En ga als herboren terug naar huis! Sauna met zoutwanden. De zoutwanden in de sauna, met zoutstenen uit de Himalaya, zijn goed voor uw huid en geven een hoge concentratie aan negatieve ionen. Die voorkomen ontstekingen, zuiveren uw bloed en roeien ziektekiemen uit.
Sauna Brecht Antwerpen Xensa Privé sauna Wellnessinstituut.
Home.
Ontsnap aan de dagelijkse routine en kom helemaal tot rust in onze privésauna. Al onze faciliteiten voldoen volledig aan de Vlarem II wetgeving. De ideale gelegenheid om lichaam en geest weer even helemaal op te laden. Prijs inclusief badlinnen. U krijgt van ons al het linnen dat u nodig heeft. Een badjas, handdoeken en slippers. Gezond lekker eten. Heerlijke verse huisbereide hapjes met nadruk op BIO en streekproducten. Geef ons jouw voorkeur door bij de boeking bvb vegetarisch, zodat we kunnen rekening houden met jouw wensen. Ook BIO cava én BIO champagne verkrijgbaar. Unieke beleving met ons huisbereid scrubzout en authentieke zwarte Hamam zeep. Alle dagen open van 8u-23u vrijdag en zaterdag tot 24u. Gun jezelf een verwenmoment bij Wellzen. Massages kan je ook zonder sauna boeken.
prive sauna Aquasana Privé sauna Aquasana in Oevel Antwerpen.
Welkom bij privé sauna Aquasana in Oevel. Onze twee welness units zijn alle dagen open van / 10u tot 24u ook op zon en feestdagen. Prijzen al vanaf 85 voor 2 uur / 2 personen! Klik voor beschikbaarheid boven in het menu op reserveren. Bekijk hieronder gerust ook eens onze recensies en facebookpagina! Voor reservaties en afhalen cadeaubonnen bij ons aan huis: enkel op afspraak! telefonisch of via e-mail. Gelegen in de Kempen. Gemakkelijk te bereiken vanuit regio's' Antwerpen Geel Herentals Hasselt.
De Clou Privé sauna Reserveer Nu Last Minute Ekeren Antwerpen.
Privé Sauna Complex. 2 personen 25, uur. 2 personen 25, uur. Complex 2 6. 2 personen 2 uur. 1 persoon 50min. ONZE EXTRA DIENSTEN. Bekijk ons aanbod. Contacteer ons via het contactformulier en stel uw vraag. 2180 Ekeren Antwerpen. Tel: 32 3 541 44 88.
Privé Sauna Di Lusso Lier, Antwerpen.
Prive sauna ontbijt gedaan met de kids voor hun was het de eerste keer en voor ons was het de eerste keer in diluso we hebben er allemaal van genoten en ik heb eigenlijk niks aan te merken op ons bezoek.
De beste privé saunas in Antwerpen Exclusive Wellness.
Privé Sauna Provincie Antwerpen Alcyon Privaat Saunacenter RUMST. Privé Sauna Provincie Antwerpen Alcyon Privaat Saunacenter. Maak een reservatie Verder lezen. Privé Sauna in Willebroek Beauty Baccaris Heffen. Privé Sauna in Willebroek Beauty Baccaris. Maak een reservatie Verder lezen. Privé sauna Berchem Laconia Berchem. Privé sauna Berchem Laconia. Maak een reservatie Verder lezen. Privé saunacomplex in Brecht Prive Sauna BoraBora Brecht Sint Lenaarts.

Contacteer ons