Zoeken naar prive sauna last minute antwerpen

prive sauna last minute antwerpen
Privé sauna Lagune gelegen in Stokerijstraat 178 Wijnegem.
Kijk dan snel bij de last minutes! Wie weet is er nog een plaatsje vrij. Zo kunt u genieten aan een lagere prijs van dezelfde kwaliteit. Check onze last minutes. Lagune Sauna Wellness Stokerijstraat 178 2110 Wijnegem. info@saunalagune.be 03 325 54 45.
Privé Sauna De Schranshoeve privé sauna te Boechout bij Antwerpen.
Geniet van maandag tot vrijdag van onze dagpromotie.: tussen 09u00 en 19u30 geldt 2 uur sauna 1 uur gratis. tenzij anders aangegeven op het online boekingssysteem. KLIK HIER VOOR ONZE LAST MINUTE AANBIEDINGEN. Privé-sauna De Schranshoeve Olieslagerijstraat 14, 2530 Boechout bij Antwerpen info@saunadeschranshoeve.be Tel.
lastminutes privesauna aquasana Privé sauna Aquasana in Oevel Antwerpen.
Ga naar de inhoud. unit 2 360. unit 1: Dumpelstraat 11 Oevel tevens adres kantoor/cadeaubonnen. unit 2: Dennenstraat 95 Oevel 014/23 40 25. Terug naar de inhoud Terug naar het hoofdmenu. Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.
Welkom bij privé sauna wellness en massages Oriëntal Paradise.
Dit laatste vind ik zeer belangrijk bij een prive saunabezoek! 10 op 10 voor ons en voor herhaling vatbaar! Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid. En goede bediening. Het was de 2 de keer dat we voor een Indische full body massage gekomen zijn en het was weeral super goed! Onze overige klantenervaringen. Last Minute Reserveer nu. Waarom ben je zo moe na de sauna? Waarom ben je zo moe na de sauna?
Sauna Brecht Antwerpen Xensa Privé sauna Wellnessinstituut.
Sauna l'Eaupure.'
Privé Sauna Di Lusso Lier, Antwerpen.
Last minutes ophalen. Gezellig en buitenzwembad op aangename temperatuur. bezocht ons op 15/11/2017. Weer heerlijk ontspannen en genoten van een avondje sauna. Alles netjes en verzorgd, prima ontvangst ook. Zeker een aanrader! uit Beerzel bezocht ons op 12/11/2017. wij hebben er echt van genoten. Het buitenzwembad was een leuke ervaring en de hapjes waren lekker en verzorgd.Zeker dat wij nog eens terugkomen. bezocht ons op 11/11/2017. alles was dik in orde. het was er zalig vertoeven. uit Berlaar bezocht ons op 12/11/2017. ik besef dat ik in herhaling moet vallen, maar zoals steeds was alles super.Genoten van het buitenzwembad, de temperatuur was zalig terwijl het buiten toch maar 8 graden was. uit Bonheiden bezocht ons op 11/11/2017. Prive sauna ontbijt gedaan met de kids voor hun was het de eerste keer en voor ons was het de eerste keer in diluso we hebben er allemaal van genoten en ik heb eigenlijk niks aan te merken op ons bezoek.
Welkom bij Privésauna Galven in Geel Antwerpen.
Infra rood sauna. Privésauna Galven in Geel biedt regelmatig diverse promos aan. Zo hebben we de verjaardagspromo. Op de verjaardag van uzelf of uw partner betaalt u een half uur minder dan u reserveert bij een reservatie van minstens 25, uur.
Sabu-sabu Privé Sauna.
ONTDEK ONZE SAUNA UNITS. Deze recente en mooiste privé sauna in Antwerpen bestaat uit 4 luxe units, allen super romantisch ingericht, die u privé tot 4 personen kunt afhuren voor 2 uren of langer. Sabu Sabu beschikt ook over een wellnessloft mét zwembad waarvan u met z'n' tweetjes overdag of de avond mét overnachting kunt genieten van alle faciliteiten.

Contacteer ons