Op zoek naar wellness Antwerpen?

wellness Antwerpen
t Zenhuys Prive sauna Wellness Beauty.
de twee uren gingen veel te snel voorbij! Ook nog een dikke pluim aan Kim voor de vriendelijke ontvangst en de attentvolle ontbijtdetails voor personen met gluten allergie. Willen dat zeker nog eens overdoen. Onze vaste plek om even te ontsnappen van de drukte van alledag om met zijn tweetjes te genieten. Het Spaans arrangement met cava en tapas is zeker een aanrader. Onze voorkeur gaat uit naar de sfeervolle cocoon. Een pluim voor hun gastvriendelijkheid je wordt steeds zeer aangenaam welkom geheten. Het enige nadeel is dat de tijd zo snel voorbij vliegt.
De 10 beste wellness centra en spa's in Antwerpen.
Beste wellnesscentra en spa's in Antwerpen België. Wat te doen in Antwerpen. Wellness centra en spa's in Antwerpen. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar. Hammams Turkse badhuizen 1.
Sauna Ambiente Een verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt.
Gasten verblijven in het privé eiken design poolhouse en genieten van alle faciliteiten om de drukte van het dagelijkse leven te ontvluchten en tot rust te komen. Sauna Ambiente is De verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt! Meir 37 2520 Oelegem-Ranst.
Uitbaters gezocht voor winterse tubing en wellness tijdens Winter in Antwerpen Ondernemen in Antwerpen.
Uitbaters gezocht voor winterse tubing en wellness tijdens Winter in Antwerpen. Winter in Antwerpen wordt deze editie in een nieuw jasje gestoken. Naast traditionele publiekstrekkers zoals de ijspiste en de kerstmarkt wordt een winterse tubing en wellness aangelegd. De stad gaat nu op zoek naar exploitanten. Geïnteresseerden kunnen tot en met 20 september een kandidatuur indienen. In het kader van Atypisch Antwerpen de nieuwe externe marketingstrategie van de stad Antwerpen werd voor Winter in Antwerpen editie 2015-2016 een nieuwe invalshoek uitgewerkt.
Thermen Katara.
Thermen Katara een van de grootste saunas van het land heet je van harte welkom. Laat je meevoeren op een reis rond de wereld van sauna en wellness ontdek onze uitgebreide waaier aan sauna's baden en verzorgingen uit alle delen van de wereld en geniet culinair van onze dagverse keuken. Thermen Katara is een oase van rust waar vriendelijkheid netheid klantgerichtheid en hygiëne hoog in het vaandel worden gedragen. Thermen Katara is een openbaar saunacomplex elke dag geopend vanaf 10u en vrij toegankelijk voor saunagebruik. Je vindt ons in Belsele bij Sint-Niklaas tussen Antwerpen en Gent. Voor een dagje saunaplezier hoef je niet te reserveren.
Sabu-sabu Privé Sauna.
De nieuwste en mooiste privé sauna van Antwerpen bestaat uit 4 luxe units allen super romantisch ingericht die u privé tot 5 personen kunt afhuren voor 2 uren of langer. Sabu Sabu beschikt ook over een wellnessloft mét zwembad waar u met z'n tweetjes een hele dag of avond mét overnachting kunt genieten van alle faciliteiten. En dit alles aan democratische prijzen handdoeken scrub en geuren steeds inbegrepen. DAGELIJKS 9.30 2.00 U. 32 0 475 74 48 59.
Aquano Sauna.
Super hygiënisch en lekker warm. Ik kom zeker terug. Dank u vr de goede zorgen. Van der Meydenstraat 23-25 Antwerpen.
Privé sauna's in Antwerpen privesauna zoeken.
Een gezellige prive sauna in het hartje van de kempen. Antwerpen The Wellness Room. Welkom in the Wellness Room uw Privé sauna Massagesalon en Schoonheidssalon in Antwerpen Zuid! The wellness room is een oase van rust in een volledig aangepaste meesterwoning ingericht als ontspannings-oord. In deze stresserende tijd is privésauna Lakonia levensnoodzakelijk! Je hebt het verdiend om af en toe de tijd stop te zetten en de drukte te laten passeren. Dit kan je nergens beter dan op een onbewoond eiland.
Privé Sauna Tropical Privé Sauna Tropical Balen.
Vaste prijs ook in het weekend. Kadobons wellness feestdagen Klik op deze website op cadeaubons onze toppers om ons origineel aanbod aan kadobons met prijzen te bekijken. U kan de kadobon komen afhalen tijdens de ruime openingsuren ook s avonds geen bancontact. woe 23 dec extra open tot 23u do 24 dec open tot 16u woe 30 dec extra open tot 23u do 31 dec open tot 16u. Kadobonactie We hebben een toffe eindejaarsactie voor kadobons Surf snel naar tijdelijke promoties op deze site. Tropical is gelegen in de prov. Antwerpen te Balen in de kempen vlakbij Mol Meerhout en Leopoldsburg.

Contacteer ons