Resultaten voor Wellness

Wellness
Wellness Charmehotel Den Berg.
100 / 2u incl. Na reservatie elke dag beschikbaar vanaf 9u tot 22u. Mogelijkheid tot het nuttigen van warme hapjes maaltijd en dranken. NU KAN JE RESERVEREN OF MEER INFORMATIE KRIJGEN DOOR TE MAILEN NAAR INFO@HOTELDENBERG.BE.
voordeel OZ Gezondheid wellness Welkom bij OZ.
Heb je last van stress en spanningen? Of vind je het gewoon fijn om jezelf eens te verwennen met bezoek aan de sauna of een schoonheidsbehandeling? Wij begrijpen dat het belangrijk is om tijd te nemen voor jezelf en te ontstressen. Daarom voorziet OZ501 een terugbetaling voor wellness. Geniet nu van een heerlijk moment voor jezelf en krijg tot 25 per persoon per kalenderjaar voor. je bent volledig vrij in je keuze van center of schoonheidssalon.
Welkom.
Antares Wellness.
Wellness Hotel Andromeda Oostende.
Alle hotelgasten hebben gratis toegang tot het zwembad. Het zwembad is dagelijks open van 8u tot 20u. Alle hotelgasten hebben gratis toegang tot de wellnessfaciliteiten. Het zwembad de jacuzzi en de fitness zijn dagelijks open van 8u tot 20u. De sauna is iedere dag open van 16u tot 20u. Hotelgasten kunnen genieten van een ontspannende behandeling in ons thalassa centrum.
Wellness wellness 1823 Auberge La Grande Cure Marcourt-en-Ardenne Belgie.
Het wellness paviljoen welke achter het hotel boven op een heuvel is gebouwd beschikt over een sauna jacuzzi en een fantastisch terras met comfortabele ligstoelen. U kunt vanuit de sauna zo naar buiten de jacuzzi in vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de vallei. 10.00 uur tot 20.00 uur. Verplicht te reserveren bij de receptie.
Wellness Waer Waters.
Elke dag open 7/7. doorlopend van 08u30 tot 22u30. 21u30 is sluitingsuur keuken. Uitzonderlijke vakantie en sluitingsdagen. Qua wellnessaanbod is de keuze onbeperkt binnen buiten warm koud met of zonder badkledij. Waer Waters omvat 2 duidelijk afgebakende zones zodat zowel geklede bezoekers als textielloze gasten wellness beleven op de manier die het beste bij hen past. Van een verkwikkende 10C tot een hartverwarmende 36C in Waer Waters ontdekt u een scala aan temperaturen in diverse gedaanten stoombaden saunas uit alle hoeken van de wereld dompelbaden zwemvijvers belevingsdouches een ijsfontein hamams en zoveel meer.
Wellness TravelBird. ic_check_circle_black_24px copy 10.
Sluit je ogen en laat de heilzame krachten van de wellness op je inwerken! TravelBird inspireert je met deze ontspannende deals. Wellness in het Limburgse Sint-Truiden. Wellness 1 of 2 nachten Sint-Truiden. Kortingsbon van 5 p.p. in Grand Café of Café Du Soleil bij minimale consumptie van 25. Hotel vlak bij het voetbalstadion van Sint-Truiden. Nu vanaf per persoon vanaf 3450 45% o.b.v. Wellness aan de Rijn. Wellness 1 of 2 nachten Bonn.
Wellness.
Welkom bij Au Bel Etage te Sint-Baafs-Vijve. Hier staat puur genieten in een exclusieve sfeer centraal. Laat uzelf onderdompelen in de geneugden van warmte water en afkoeling en alwaar innerlijke spanningen plaats ruimen voor een gevoel van welbehagen en gemoedsrust.
Hotel Royal Astrid Gautama Wellness en spa center oostende.
Gautama Wellness Spa in Oostende. Zitbank met helende mineralen. Verschillende douches en scrubzout. Lounge bij Malawi Aquarium. Dinsdag donderdag is badkledingdag. Het gebruik van badkleding is enkel op dinsdag en donderdag toegestaan! Alle andere dagen is het gebruik van badkleding niet toegestaan let wel gebruik van badjas en slippers is steeds verplicht. RVB Skinlabs is onze partner voor uw schoonheidsbehandeling! 1 dag toegang tot Gautama Wellness Spa. Gebruik van badjas slippers en handdoek. Self Treat Scented Body Scrub.

Contacteer ons