Zoeken naar Wellness

Wellness
Wellness Charmehotel Den Berg.
100 / 2u incl. Na reservatie elke dag beschikbaar vanaf 9u tot 22u. Mogelijkheid tot het nuttigen van warme hapjes maaltijd en dranken. NU KAN JE RESERVEREN OF MEER INFORMATIE KRIJGEN DOOR TE MAILEN NAAR INFO@HOTELDENBERG.BE.
voordeel OZ Gezondheid wellness Welkom bij OZ.
Heb je last van stress en spanningen? Of vind je het gewoon fijn om jezelf eens te verwennen met bezoek aan de sauna of een schoonheidsbehandeling? Wij begrijpen dat het belangrijk is om tijd te nemen voor jezelf en te ontstressen. Daarom voorziet OZ501 een terugbetaling voor wellness. Geniet nu van een heerlijk moment voor jezelf en krijg tot 25 per persoon per kalenderjaar voor. je bent volledig vrij in je keuze van center of schoonheidssalon.
Neem tijd voor uzelf en geniet bij Deep Nature Spa in Center Parcs.
Neem tijd voor uzelf en geniet bij Deep Nature Spa in Center Parcs. Laat uw geest gewoon eens rondzwerven en volledig ontspannen bij een professionele massage.
Overnachting Wellness De Verborgen Parel.
Contact City Wellness Bodycentrum.
Subscribe to newsletter Subscribe. Home / Contact City Wellness. WIJ HOREN GRAAG VAN JE. City Wellness Leuven is gelegen op het voormalige Fochplein. Vandaag het Rector de Somerplein. Aan het begin van de Bondgenotenlaan. Wilt u een bijlage meesturen of werkt onderstaand invulformulier niet in uw browser? Stuur dan uw bericht via cwl@bodycentrum.be. U kan ons natuurlijk ook steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 21 99. maandag tot zaterdag 10u tot 13u30 14u tot 18u. gesloten op zon en feestdagen.
Wellness Sauna massage of beauty behandeling Strandhotel Cadzand-Bad.
Bij de Wellness SPA van het Strandhotel te Cadzand-Bad ontvangt u naast behandelingen welke worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften ook aanbevelingen zodat u kunt vertrekken met tips om uw gevoel van welzijn thuis voort te zetten. Zeeland is de ideale plek om opnieuw energie op te bouwen. De rijke bodem en de ligging aan zee zorgen voor lokale lichaamsoliën en scrubs massages en kruidenthees.
Spa Wellness.
Harbour Island Suite of Hampton Bay Suite. Bekijk beschikbaarheid en prijzen. Geniet van uw eigen oase in onze wellness. Laat het tweepersoons kiezelbad vollopen maak gebruik van het stoombad of de infrarood sauna of geniet van lekker vers fruit op het warme waterbed. Laat alle zorgen verdwijnen in ons saunalandschap. Sluit de dag na een lange strandwandeling af met een warme sauna en koel af in de koude belevingsdouche. Lees een boek op de warme ligbanken en uw lichaam en geest komen helemaal tot rust. Uw dag beginnen met een paar verfrissende baantjes? Dat is mogelijk in ons zwembad gelegen in een boothuis.
LYF ontspanningshuis Wellness.
Met een verwarmd overdekt of open zwembad ook in de winter minstens 28 graden. wellness in het luxe prive Bed breakfast greenhouse. Geniet ook hier van een privé wellness arrangement in een super romantisch kader. Lyf voorziet in een flink pak arrangementen van de basishuurmodules basic pure nature waarmee je de beschikbare wellnesszones voor een bepaalde tijd ter beschikking hebt tot arrangementen met champagne ontbijt lunch of diner badrituelen en duomassages. Alle ruimtes werden met exclusieve natuurlijke materialen aangekleed en beantwoorden aan de hoogste hygiënenormen.
Hotel Royal Astrid Gautama Wellness en spa center oostende.
Gautama Wellness Spa in Oostende. Zitbank met helende mineralen. Verschillende douches en scrubzout. Lounge bij Malawi Aquarium. Dinsdag donderdag is badkledingdag. Het gebruik van badkleding is enkel op dinsdag en donderdag toegestaan! Alle andere dagen is het gebruik van badkleding niet toegestaan let wel gebruik van badjas en slippers is steeds verplicht. RVB Skinlabs is onze partner voor uw schoonheidsbehandeling! 1 dag toegang tot Gautama Wellness Spa. Gebruik van badjas slippers en handdoek. Self Treat Scented Body Scrub.

Contacteer ons