Meer resultaten voor hammam antwerpen

hammam antwerpen
HammamRoyal Antwerpen Startpagina Facebook.
Bekijk meer van HammamRoyal Antwerpen door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Bekijk meer van HammamRoyal Antwerpen door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Je vrienden uitnodigen om deze pagina leuk te vinden. 1.629 personen vinden dit leuk. 1.624 mensen volgen dit.
Sauna Spa Hammam Infrarood Foto van Maison de Trazegnies Antwerp Antwerpen TripAdvisor.
Foto van Maison de Trazegnies Antwerp Antwerpen Sauna Spa Hammam Infrarood bekijk 12.655 onthullende fotos en videos van Maison de Trazegnies Antwerp gemaakt door TripAdvisor-leden.
Badhuis Beata Badhuis Beata.
BadHuis Beata Het wellness centrum voor Hamam Massage en relaxatie
www.zenaya.be Scrubs wraps hammam.
Scrubs wraps en hammam. Klik op de behandeling. Voedende scrub wikkelwrap 90/60min. Deze behandeling is succesvol omdat het het lichaam op een natuurlijke manier ontdoet van gifstoffen. Hammam inclusief massage 95/60min. Onze huid heeft regelmatig behoefte aan extra aandacht vooral na een periode van stress of drukte. De sauna heeft een weldadig effect en zorgt voor een betere doorbloeding. Deze Hammam behandeling is een sensatie voor lichaam en geest! Warmte vochtigheid schuim geur en aanrakingen geven je een heerlijke lichamelijke én geestelijke ontspanning. De huid wordt eerst weldadig gewassen en we eindigen met een bijzondere zeepmassage. Bekijk ook onze andere behandelingen.
Hammam Royal Welkom bij Hammam Royal Belgium.
Sinds 24 januari 2014 hebben wij de Hammam overgenomen en de deuren opnieuw geopend. Wij hopen u te mogen ontvangen zodat u heerlijk gebruik kunt maken van onze faciliteiten. Hammam is een oosters badhuisritueel dat al duizenden jaren geleden in het midden-oosten is ontstaan. Naast een reinigende en ontspannende functie heeft het ook altijd een sociale functie als ontmoetingsplaats of u nu alleen komt komt of in groepsverband. Pic 3 Ook kunt u terecht bij ons voor uw haar in onze kapsalon of als u verwend wilt worden aan uw uiterlijk bezoek dan eens onze schoonheidsspecialist. Maak ook eens kennis met ons Turks Stoombad/Sauna. Relaxen in een Turks stoombad is ontspannen en genieten tegelijk.
Uitbater zwembad Veldstraat past openingsuren en inkomprijs Antwerpen Het Nieuwsblad.
In de lokalen van De Veldstraat kunnen geïnteresseerden terecht voor groepslessen BBB yoga aquagym en Zumba. Hiervoor zijn beurtenkaarten van 10 beurten uitzonderlijk beschikbaar aan 50 euro in plaats van 75 euro. Enquête over de hammam. De hammam van De Veldstraat laat bezoekers kennismaken met de typische Oosterse badencultuur. Momenteel kunnen mannen en vrouwen enkel apart gebruik maken van de hammam. In de komende maand bekijkt Sportoase de mogelijkheid om naast de uren die voorzien zijn voor mannen en voor vrouwen ook gemengde uren in te voeren. Lichaam in Schelde is dat van vermiste architect 53.
Hammam Royal Spa Bisschopstraat 8 Anvers Antwerpen Avis Photos Numéro de téléphone Yelp.
Hammam Royal à Anvers avis rédigés par de vraies personnes. Yelp permet un moyen facile et amusant pour trouver recommander et discuter des endroits que vous aimez ou pas à Anvers et ses alentours.
Hammam.
Uit de combinatie van een Romeins Badhuis en oosterse tradities is het oosters badhuis de hammam ontstaan. Hamman betekent een plek waar het heet is en water overvloedig stroomt. De afgelopen decennia zijn ook de westerse toeristen bij hun reizen in de Turkse en Arabische landen de hammam gaan waarderen. Het is zo een plek geworden waar geldt East meets West. Bij het betreden van de hammam komt men eerst bij de balie waar handdoeken waterbakje zeep ghassoul en al die andere zaken beschikbaar zijn voor het baden.
Hammam Antwerpen Hammam behandeling Hammam in Antwerpen The Wellness Room.
Dit maakt het mogelijk om gemiddeld 30 tot 45 minuten in de hammam te genieten zonder het te warm te krijgen. Hammam Antwerpen The Wellness Room helpt uw huid reinigen! De poriën van uw huid openen zich volledig om zichzelf te reinigen. De eucalyptus essentiële olieën maken uw luchtwegen weer volledig vrij. U zal een lichte verkoeling en verfrissing beleven van uw lichaam. Na een verfrissende douche bruist u weer van energie! Het Hammam ritueel in the wellness room Antwerpen. Kies voor het Hammam Escape pakket en geniet van een echt hammam ritueel in alle luxe en privacy in het Wellness Paviljoen of onze bekende SOUL room.

Contacteer ons