Op zoek naar prive antwerpen?

prive antwerpen
t Zenhuys Prive sauna, Wellness, Beauty.
Bij t Zenhuys in Kontich staat ontspannen op de eerste plaats. In de twee knap uitgeruste privé sauna's' komt u helemaal tot rust. Bovendien kan u hier terecht voor gelaats en lichaamsverzorging en voor verschillende massages. Aarzel niet en kom zeker eens genieten in één van onze ultramoderne privé sauna's.
Privélessen in Antwerpen.
Overlopen van de theorie en begeleiden van extra oefeningen. Inés Suárez Antwerpen 35. Betrouwbare leraar: Celloles for alle niveaus Cello lessen voor alle niveaus Clases de violonchelo para todos los niveles Over mij: Bachelor in Spanje en Nederland, Master in België Antwerpen.
Sauna Ambiente Een verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt.
Sauna Ambiente is een luxe privé sauna gelegen in de provincie Antwerpen, in de gemeente Oelegem, een deelgemeente van Ranst, in een rustige afgelegen omgeving, vlak naast het jaagpad van het Albert Kanaal. Gasten verblijven in het privé eiken design poolhouse en genieten van alle faciliteiten om de drukte van het dagelijkse leven te ontvluchten en tot rust te komen.
Sauna Brecht Antwerpen Xensa Privé sauna Wellnessinstituut.
Wellness Antwerpen Alle Wellness zaken in Antwerpen op Relaxy.be Relaxy.be.
Op een boogscheut van Antwerpen in Ekeren ligt privé sauna De Clou. Deze locatie beschikt over 10 privécomplexen, allemaal ingericht met een sauna of stoombad, een jacuzzi en een zwembad. Bovendien kunt u bij ons terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen. Heel populair zijn onze arrangementen die vaak in de vorm. NOOZ, het favoriete wellnessadres van Kim Clijsters, staat voor luxe en exclusieve privéwellness op kleine schaal in een ultramoderne minimalistische designvilla op 15, ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. Volgende kernwoorden staan hierbij centraal: volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk. Nooz neemt je zintuigen mee op een nooit geziene reis die 2 uur tot 1 week kan duren. Onderweg beleef je een unieke duomassage, eet je in een mooi privékader. Quadra sauna is een nieuwe prive sauna omringd door de Molse meren en een groene, rustgevende Kempense natuur.
Privé sauna Lagune gelegen in Stokerijstraat 178 Wijnegem.
En ga als herboren terug naar huis! Sauna met zoutwanden. De zoutwanden in de sauna, met zoutstenen uit de Himalaya, zijn goed voor uw huid en geven een hoge concentratie aan negatieve ionen. Die voorkomen ontstekingen, zuiveren uw bloed en roeien ziektekiemen uit.
Last minute sauna Antwerpen Privé Sauna Zwemunits AQUATIS.
Dan is relaxen bij privé sauna Aquatis een uitstekend idee. U kunt telefonisch contact opnemen om te vragen of we last minute nog een sauna beschikbaar hebben. Aquatis is gelegen in Antwerpen en staat bij vele klanten gekend als een uitstekende privé sauna die aan alle vereisten voldoet.
Privé sauna Antwerpen Alle Privé sauna zaken in Antwerpen op Relaxy.be Relaxy.be.
Onze wellnessruimte beschikt over relaxzetels, een zithoek, doucheruimte en wellnessfaciliteiten. Bij instituut Elise hoeft u niets mee te brengen, want alles ligt altijd voor u klaar. Dé ultieme ontspanning. Privé sauna Antwerpen. 1 2 3 4. prive sauna'S' PER PROVINCIE. Privé sauna in Antwerpen.
Sauna l'Eaupure.'

Contacteer ons