Zoeken naar sauna diana

sauna diana
Sauna Diana Club Diana, Fransbaantje 2b, Zundert.
In 2015 is de formule van Sauna Diana ingrijpend veranderd. De club heet tegenwoordig Club Diana in plaats van Sauna Diana. Ook is het champagnebar idee wat losgelaten. Zaterdag en zondag is Club Diana tegenwoordig esloten en doordeweeks duurt de pret van 12.00 uur tot 00.00 uur.
Seksclub Diana laat Donald Trump blozen bij wielerronde Nieuws HLN.
Juist: die van Sauna Diana, al sinds eind jaren zeventig een begrip in de grensstreek. Tot ver in Vlaanderen adverteerden ze voor hun bordeel. Hun grootste reclamestunt is de Britse dubbeldekker die de wielervereniging Sauna Diana later: Club Diana ter beschikking staat.
Op zoek naar Diana HET IS KOERS!
Tussen alle grappen en grollen door, reden de topamateurs van Sauna Diana een mooi internationaal programma, wonnen ze regelmatig hun klassiekers en leverde de ploeg zowat jaarlijks een profrenner af: Jos van Aert, Kees Hopmans, maar de bekendste Diana-telg is toch Eddy Bouwmans.
In de Tour met Sauna Diana HET IS KOERS!
Club Diana is een luxe bordeel in Zundert. Voorheen heette het ietwat verdekt Sauna Diana maar sinds er dagjesmensen met badhanddoeken onder de arm aanbellen werd het tijd voor een duidelijkere profilering. Onder de naam Sauna Diana sponsorde het bedrijf vroeger een amateurploeg welke als eerste wielerploeg de beschikking hadden over een heuse teambus.
Sauna Diana in Andere Tijden Sport Televizier.nl.
7 juli 2013 door Irma Tomas. In de jaren 80 dook een opvallend verschijnsel op in de Tour de France: Sauna Diana. Vanavond besteedt Andere Tijden Sport aandacht aan hoe de bus zijn intrede deed in de tour. Sauna Diana was de Britse dubbeldekker van seksclub Sauna Diana uit het Brabantse Zundert.
Openingstijden van Sauna Diana in Zundert.
Achterhoeksestraat 31 Rucphen. Hulp nodig bij het vinden van Sauna Diana in Zundert? Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel 090, cpm. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de openingstijden van Sauna Diana in Zundert.
ATS: bordeel Sauna Diana NOS.
In de 56ste aflevering van Andere Tijden Sport staat de moeder aller bussen, die van bordeel Sauna Diana, centraal. Er worden herinneringen opgehaald met onder meer Frans Siemons, zijn zonen Ruud en Jan, oud-profrenners Eddy Bouwmans en Rini Wagtmans, ploegleider Patrick Lefevere en wielerjournalist Peter Ouwerkerk.
Blog Lees hier het laatste nieuws van Sexclub Diana te Zundert!
De aflevering van 7 juli 2013 van het tv-programma Andere Tijden Sport was geheel gewijd aan sauna Diana. De documentaire belichtte een geheel andere kant van sauna Diana. Over hoe sauna Diana een nieuw fenomeen in de wielerpeloton introduceerde Nieuwsgierig geworden?
Zundertse bordeelbus van Sauna Diana naar Spoorwegmuseum Omroep Brabant.
De bus is onderdeel van de tentoonstelling Parijs is nog ver, Nederlanders in de Tour die op donderdag 16 april open gaat voor publiek. De bus van Sauna Diana was in de jaren tachtig de eerste ploegenbus in de Tour de France.

Contacteer ons