Op zoek naar sauna leuven?

sauna leuven
De 10 beste wellness centra en spa's in Vlaams-Brabant.
13 van 20 Spa en wellness in Vlaams-Brabant. 14 van 20 Spa en wellness in Vlaams-Brabant. Spa's Hammams Turkse badhuizen. 15 van 20 Spa en wellness in Vlaams-Brabant. 16 van 20 Spa en wellness in Vlaams-Brabant. 17 van 20 Spa en wellness in Vlaams-Brabant.
Privé sauna regio Leuven Sole Rosa te Lubbeek Exclusive Wellness.
Ons aanbod A Z. Home Privé saunas België Privé sauna regio Leuven Sole Rosa te Lubbeek. Privé sauna regio Leuven Sole Rosa te Lubbeek. Meer info op de website Maak een reservatie Toon alle foto's. Sole Rosa te Lubbeek Privé sauna regio Leuven. In de Privé Sauna van Sole Rosa kan u gebruik maken van een sauna met kleurentherapie een infraroodhoek een Turks stoombad met eucalyptus en munt een therapiebad met kleurentherapie en geluidsgolven regendouches een koude waterval en een tuin met zonneterras om heerlijk op adem te komen. Meer info op de website.
sauna geraardsbergen herzele sauna leuven.
Aqua Heaven-Aqua Heaven Sauna Beauty center. Je kan bij Aqua Heaven Aquaheaven perfect genieten van het saunagebeuren in een origineel kader. Aqua Heaven heeft alle saunas een naam gegeven mn Romeine sauna Exotische sauna Color Colour sauna en Mozaek Mozaiek. Aqua Heaven sauna Leuven biedt u nog tal van andere zaken zoals arrangement cadeaubon brunch arrangement bubbelarrangement verwenarrangement. Wellness Leuven 3000 Alle wellness zaken in Leuven 3000. l histoire deau Culinaire Wellness. Wil je uw baterijen opladen én daarbij het gevoel hebben dat de luxe waarin je baadt enkel en alleen voor jullie bestemd is waar je in de watten gelegd wordt! Dan is privé sauna t Zinnenrijk je ideale gelukplaats! Een totaal beleving waar je kan ontspannen in onze gewelfde relax ruimte.
Wellness Sauna in leuven Wellness Sauna in de buurt van leuven.
Voeg een activiteit toe. Bent u op zoek naar een activiteit in uw buurt? 25 Wellness Sauna gevonden in een straal van. Wellness en/of Sauna in Boortmeerbeek. Wellness en/of Sauna in Houwaart. Wellness en/of Sauna in Aarschot. Wellness en/of Sauna in Tielt-Winge.
Aan Den Oever Logies en Privé sauna.
Elke 30 minuten is er een bus lijn 395. Routebeschrijving met de wagen Via de snelweg E314 richting Leuven afrit 15 Leuven. Aan de eerste verkeerslichten naar rechts richting Korbeek-Dijle. Na 1.2 km ter hoogte van het kapelletje links inslaan. Aan den Oever bevindt zich op het einde van de straat rechts. Wij stellen 6 gratis parkeerplaatsen ter beschikking voor onze bezoekers. Door zijn unieke ligging midden in de Dijlevallei en de nabijheid van diverse natuurgebieden De Doode Bemde Koeheide Meerdaalwoud Heverleebos en de Zoete Waters is Korbeek-Dijle zeer geliefd bij wandelaars fietsers en mountainbikers.
Sauna Begijnhof Hotel Leuven Ontspan in onze privé sauna! Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven.
Zo zorgt de warmte in de sauna ervoor dat uw bloedcirculatie verbetert en dat is dan weer zeer positief voor de rest van uw lichaam. Niet alleen de lichamelijke toestand verbetert ook geestelijk kan men niet anders dan een positieve boost krijgen.
Sauna Leuven Zoek een saunacenter Eyespot.
Toon kaart Sauna Leuven. Wij hebben deze sauna's teruggevonden in Leuven. Verfijn je zoekopdracht door links opties in te stellen en vind een saunacenter van jouw keuze. Welkom bij Vitala schoonheidsinstituut kapsalon en wellness! Bij schoonheidssalon Carmen hebben we een aangeboren passie voor schoonheid. Schoonheidssalon Carmen een passie voor wellness beauty. gelaatsverzorging manicure pedicure nagels zonnebank lichaamsmassage. Opâle laat je onderdompelen in een ontspannen oase van wellness.
Tarieven zwembad.
Er zijn geen piek en daltarieven of week en weekendtarieven. Bovendien genieten trouwe klanten van een extra aantrekkelijk tarief dankzij fikse kortingen die men ontvangt via de abonnementsformules. Gratis 10-beurtenkaart zwemmen voor pasgeboren baby's bij aankoop van abonnement van een van de ouders op vertoon van geboortekaartje ten laatste 6 maanden na de geboorte. Korting voor inwoners Leuven. Wordt enkel toegestaan op vertoon van identiteitskaart. Inwoner Leuven Leuven-centrum Heverlee Kessel-lo Korbeek-lo Leuvens deel Wijgmaal Wilsele. Korting voor Bijzondere catagorie. Wordt enkel toegestaan op vertoon van indentiteitskaart. Korting mindervaliden op vertoon van officiëel bewijs.
Spa Sauna in Leuven Boek direct online! Treatwell.
Chillax Floating Blue Card. De beste Spas / Saunas in Leuven. Spas / Saunas in Leuven scoren gemiddeld. 6.4 op basis van 26 stemmen. In Leuven op zoek naar het grootste aanbod spas / saunas? Zoek vergelijk en boek super simpel de populairste spas / saunas in Leuven voor elk budget. In Leuven scoort het aanbod in spas / saunas gemiddeld een 6.4 op basis van 26 stemmen. Met behulp van deze reviews kunt u gemakkelijk de beste spas / saunas uitzoeken. Maak uw zoekopdracht specifieker door te filteren op prijs gebied en je beschikbaarheid.

Contacteer ons