Zoeken naar sauna leuven

sauna leuven
Privsauna Vitala.
18 jaar geleden begonnen in een kleine flat in het hartje van Leuven zijn wij vandaag een toonaangevend schoonheidssalon. Kennismaken of genieten? Vitala zet geregeld het ene of andere saunaarrangement in de kijker. Om te komen testen of ervan te genieten.
Vind installateurs sauna in de buurt van Leuven, en vergelijk prijzen voor sauna.
Welk type sauna zoekt u? Sauna met stoom Finse sauna. Hoeveel personen moeten in de sauna kunnen? Tot 3 personen. Hoe wenst U de installatie? Zelf plaatsen, Installateur. kan een sauna op maat gemaakt worden. Een andere aanvraag uit Leuven.
Sauna.
View Forum Posts. Kweet dat je hier niet echt naar opzoek bent, maar in sport plaza in leuven heb je gratis sauna's. Voor de rest ginge wij vroeger altijd naar een family sauna in Boutersem. En het Mineraaltje in rijmenam is ook een heel goede.
Leuven Life Style Fitness.
Fit in 44 minuten. Het enthousiaste team van Leuven staat garant voor een immer vriendelijk onthaal, zeven op zeven. U kan bij ons terecht van 08u00 tot 22u30 in de week en tijdens het weekend en feestdagen van 10u00 tot 17u30. Naast onze fitness en groepslessen kunt u ook genieten van onze relaxruimte met sauna, jacuzzi en zwembad.
Thermen sauna Phoenix.
het sauna Phoenix team staat steeds paraat om uw alledaagse stress te laten verdwijnen. Brengt u een bezoekje aan Haspengouw met Sint-truiden als trendy hoofdstad of vertoeft u liever in het historische centrum van het Vlaams-Brabantse Leuven, dan bent u op een steenworp verwijderd van sauna Phoenix.
Publieke sauna Leuven Alle Publieke sauna zaken in Leuven op Relaxy.be Relaxy.be.
Op deze pagina kan je alle wellness zaken uit de regio Leuven terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen het perfect wellness center terugvinden uit de regio Leuven. Ben je eerder op zoek naar een privé sauna in plaats van een publieke sauna?
Sauna Leuven Zoek een saunacenter Eyespot.
Zoek een sauna. in geef een locatie in. 22 zaken gevonden. Standaard sauna 11. Panoramische sauna 1. Niet toegelaten 1. Lig of zitzetels 12. Eten mogelijk 3. Open haard 3. Overnachting mogelijk 1. Toon kaart Sauna Leuven. Wij hebben deze sauna's' teruggevonden in Leuven.
Kortingsbonnen in Leuvenvoor Sauna. Bespaar met Groupon tot 70% op Saunain Leuven.
Schoonheid en spa. Leuven Sauna Kortingsbonnen. Alle Schoonheid en spa. Dagtoegang sauna met massage en driegangenmenu of enkel met massage vanaf 29. Relaxatie, ontspanning en wellness staan hier centraal. Sauna Gidwi staat steeds garant voor een volledige dag ontspannen en genieten.
Privé sauna Leuven Alle Privé sauna zaken in Leuven op Relaxy.be Relaxy.be.
Aqua Heaven Leuven bestaat reeds meer dan 10 jaar en is gesitueerd in hartje Leuven. Sinds de uitbreiding in 2009 zijn er 4 wellnessruimten beschikbaar. De Romeinse sauna doet de Griekse oudheid herleven, terwijl u zich in de tropische sfeer van de Exotische sauna even op vakantie waant.

Contacteer ons