Zoeken naar prive sauna antwerpen met zwembad

prive sauna antwerpen met zwembad
Privé Sauna De Schranshoeve privé sauna te Boechout bij Antwerpen.
Gelegen in het rustgevende groene hart van Boechout nabij Antwerpen biedt privé-sauna de Schranshoeve de ideale mogelijkheid om volledig te ontspannen. Eigenaars Miek en Roel heten u er van harte welkom. Door een persoonlijke aanpak en een professionele begeleiding zorgen zij ervoor dat elk bezoek een unieke ervaring is. 7 dagen op 7 kan u bij privé-sauna de Schranshoeve terecht voor een lichamelijke en geestelijke verwenkuur. De fantastische effecten van de sauna zijn een gevolg van een reeks warme en koude wisselbaden. Een sauna werkt reinigend versterkend en laat uw geest herleven.
De Clou Privé sauna Reserveer Nu Last Minute Ekeren Antwerpen.
2 personen 25 uur. 2 personen 2 uur. Contacteer ons via het contactformulier en stel uw vraag.
Privé Sauna Di Lusso Lier Antwerpen.
uit Lier bezocht ons op 23/09/2017. Zeer mooie verzorgde saune. Wij komen zeker terug! uit Lier bezocht ons op 16/09/2017. Eerste kennismaking met Di Lusso was aangenaam. Sauna 3 is een aanrader. De sauna is mooi ingericht functioneel je komt echt tot rust. Wij komen zeker nog eens terug. uit Broechem bezocht ons op 14/09/2017. Gezellig mooi complex om volledig tot rust te kunnen komen! bezocht ons op 13/09/2017. Mooie verzorgde ruimte met alle comfort om een relaxe avond te hebben. Di lusso is pure ontspanning. uit Begijnendijk bezocht ons op 07/09/2017. alles was top in orde zeker een aanrader. bezocht ons op 11/09/2017. Water van zwembad en jacuzzi was ook zeer aangenaam van temperatuur!
sauna geraardsbergen prive sauna prive sauna met zwembad.
prive sauna met zwembad. prive sauna met zwembad. prive wellness voor 2. we geen grote voorraden. Graag een dag op voorhand bestellen. Eigen drank/eten meebrengen is verboden. De rokers vinden buiten een asbakje. Aqua Viva is een rustgevende wellness. Wilde feestjes zijn niet toegelaten. 1 fles cava 75cl 15 per fles. Portie hapjes/knabbeltjes klein 5 PP. Portie hapjes/knabbeltjes groot 10 PP. Vers gesneden fruit 10 PP. Gin Tonic 12.50 PP. 2 uur 110 3 uur 140. Portie kaas en salami en druiven.
Aquano Sauna.
Enjoy Your Stay To The Fullest Extent. We're Here To Help You Enjoy Your Stay. Wij danken U voor uw bezoek aan onze website. Wij bieden U een privé wellnes zowel voor kleine als voor grote groepen. Het complex kan privé worden afgehuurd vanaf 2personen. Ons complex bevat een zwembad30 jacuzzi 37saunastoombaddouchesrelaxruimte en een zelfbedieningsbar. Het complex staat onder toezicht van de Vlaamse volksgezondheid en we zijn in regel met de vlaamsewetgeving.
Sauna Ambiente Wellness Privésauna Jacuzzi Zwembad Design Ranst Oelegem Antwerpen.
Ontspan in alle rust bij Sauna Ambiente in de provincie Antwerpen. Geniet van onze privésauna Jacuzzi Zwembad Arrangementen Design.
Reserveer bij Privé Sauna Aquano in Antwerpen Antwerpen Privé Sauna reserveren in Antwerpen.
Een uniek welness complex. Uitgerust met zwembad jacuzzi stoombad en sauna. Uitsluitend voor privé verhuur ideaal voor grote en kleine groepen. BE 59 0017 785558 26. Telefonisch reserveren van 08h00 tot 24h00. Bij niet bereikbaar kan u steeds online reserveren. Een uniek welness complex. Uitgerust met zwembad jacuzzi stoombad en sauna. Uitsluitend voor privé verhuur ideaal voor grote en kleine groepen. BE 59 0017 785558 26 BIC GEBABEBB Telefonisch reserveren van 08h00 tot 24h00. Bij niet bereikbaar kan u steeds online reserveren.
Kortingsbonnen in Antwerpenvoor Sauna. Bespaar met Groupon tot 70% op Saunain Antwerpen.
Zomerkortingen Best of Zomerkortingen Huis Tuin Elektronica Onder de 25. Door het gebruiken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Alle Schoonheid en spa. Behandeling van cellulitis 1. De Clou Aqua Planet. 2 uur privésauna voor 2 personen met of zonder extra's vanaf 5999 bij De Clou te Antwerpen. Geniet met twee van dit relax arrangement indien gewenst met hapjes en cocktails inbegrepen.
binnenzwembad prive sauna aquasana Privé sauna Aquasana in Oevel Antwerpen.
Ga naar de inhoud. Unit Dumpelstraat biedt u een heerlijk groot binnenzwembad van 8 x 4 meter.

Contacteer ons