Op zoek naar last minute sauna?

last minute sauna
Reserveren wellness Antwerps Badhuis.
Openingsuren elke dag van 9u tot 23u30. Voor sauna/wellness gelieve op de Last-Minute knop te klikken en daarna op de gewenste datum om de uren te zien die nog vrij zijn voor de sauna. Gelieve uw reservatie steeds telefonisch te bevestigen: 0472/866.151.
Het Wellnest.
LAST MINUTE BOEKINGEN. Vanaf nu kan je ook genieten van last-minute aanbiedingen bij Het Wellnest in Zonhoven. Bekijk onze LAST-MINUTES. Start de dag met een verkwikkende sauna met uitgebreid ontbijt. Geniet samen met je partner van een relaxerende sauna-ervaring, met hapjesschotel en een fles cava.
Zensation Privé-sauna, wellness beauty.
Hot stone massage. Profiteer van onze last minutes. Gelaatsverzorgingen Anti-Age verzorgingen time expert liftinDTI. 27 September 2017 1515: 1630.: Prive Unit 3. Prive sauna Sauna 2u. 27 September 2017 1830: 2030.: Prive Unit 2. Prive sauna Sauna 2u. 27 September 2017 2000: 2200.:
Home Sauna t Oventje prive / familie sauna Hofstade Aalst Oost Vlaanderen.
Bij ons zit je de gereserveerde periode IN de ruimte, NA de reservatie krijg je EXTRA GRATIS tijd voor het douchen en aankleden. Onze zaak bestaat reeds vanaf 1993 en sinds jaren zijn wij IN HET BEZIT VAN DE VERGUNNING, VLAREM II klasse 3. Een Finse panorama sauna met lichttherapie Tylo sauna.
Last minutes voor sauna wellness. Last minute boeken? Relaxy.be.
Resultaten op kaart weergeven. Op onze Last minutes pagina vind je een overzicht van alle last minutes voor privé sauna, publieke sauna en wellness overnachtingen. Vanavond nog op zoek naar een last minute? Dan ben je zeker en vast op het juiste adres!
BRONZA: zonnecenter en privé sauna Brugge.
info ivm sauna. Ma: 11-12 15-17 19.30-20.30 Di: 11-12 15-17 Woe: 11-12 15-17 19.30-20.30 Don: 11-12 15-17 Vrij: 11-12 15-17 Zat: 11-12 andere dagen en uren na afspraak. reservatie sauna 0475387577: alle dagen mogelijk tss 8 en 23 h.: Volg Bronza via onze Facebook pagina! Last minute aanbiedingen.
Sauna last minutes Lotus Wellness.
De Lotus Wellness last minute aanbiedingen: geniet van het privaat saunalandschap met sauna, stoombad, jacuzzi, douche en een idyllisch tuintje. Last minute nieuwsbrief. Schrijf in op de last minute nieuwsbrief en ontvang onze aanbiedingen voor sauna en arrangementen met sauna in je mailbox!
Home Essenzi Wellness.
Maak een reservatie Bekijk last minutes Bestel een cadeaubon. 089 86 05 55 Maak een reservatie. Algemene Info huisregels. Gun jezelf een avondje relaxen. Welkom bij Essenzi, uw oase in het hart van Genk. Een plek waar u tot rust kunt komen: genieten is hier het sleutelwoord! Van zodra je bij Essenzi binnenstapt, wordt u ondergedompeld in de juiste sfeer, werkelijk niets wordt aan het toeval overgelaten. De klant in de watten leggen is hier doelstelling nr. Essenzi is een privé wellness center met twee afzonderlijke units voor 2 tot maximaal 8 personen. Desgewenst kunnen beide units ook samen afgehuurd worden. Bij de inrichting van het complex werd veel zorg besteed aan het welbevinden van onze gasten, zo zal u het minimalistische design opvallen van de wellness ruimte Barragan geïnspireerd door de wereldberoemde Mexicaanse architect Luis Barragan, of wordt u overweldigd door het warme interieur van wellness ruimte Naturals. Belangrijk om weten is dat Essenzi volledig is uitgerust conform de Vlarem 2 wetgeving, wat u garandeert dat zowel de waterkwaliteit als de omgeving aan alle hygiënische regels voldoet. Onze waterkwaliteit staat overigens onder permanent toezicht van een geaccrediteerd laboratorium. Essenzi is lid van SVB, Sauna Vereniging België.
Wellness Ternat Privé-sauna in Ternat.
Gedurende 3 of 4 uren zwemmen, zonnen, genieten van de jaccuzi, sauna of hammam. Een welkomdrankje en een lekkere taart zullen zeker niet ontbreken. Borden, bekertjes, bestek en ballonen zijn inbegrepen. Maximaal aantal kinderen is 8, let wel er dienen steeds.

Contacteer ons