Op zoek naar prive sauna antwerpen last minute?

prive sauna antwerpen last minute
Sauna Brecht Antwerpen Xensa Privé sauna Wellnessinstituut.
The Wellness Room.
Welkom in the Wellness Room, uw Privé sauna, Massagesalon en Schoonheidssalon in Antwerpen Zuid! We zijn gelegen op enkele meters van het nieuwe justitiepaleis, op de Amerikalei 202, vlak naast de bolivardtunnel. Boek nu online, we zijn elke dag tot 21u open! Een oase van rust in een luxueuze meesterwoning ingericht als ontspannings-oord. Reserveer last minute, en geniet vandaag nog!
Home Sauna Noord Zuid.
reservatie op 015/ 63 49 90 of info@saunanoordzuid.be. Alle dagen open van 10u00 tot 23u00 enkel op reservatie. Sauna Noord Zuid. Privé-sauna te Mechelen. Last minutes / Acties. Contact / Reserveer. Last minutes / Acties. Contact / Reserveer. Ontdek onze sauna ZUID.
Home.
het Aqua Sauna Plezier-team. 12 november 2017. Zoekt u nog een cadeau voor de feestdagen? Bij Aqua Sauna Plezier vind je dat zeker! Lekker ruikende zeep, prachtige kohl voor schitterende kerstogen en kleurige pestamals omslagdoek. Last Minutes reserveren. Ontbijten aan het Water.
Sauna Ambiente Een verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt.
Sauna Ambiente is een luxe privé sauna gelegen in de provincie Antwerpen, in de gemeente Oelegem, een deelgemeente van Ranst, in een rustige afgelegen omgeving, vlak naast het jaagpad van het Albert Kanaal. Gasten verblijven in het privé eiken design poolhouse en genieten van alle faciliteiten om de drukte van het dagelijkse leven te ontvluchten en tot rust te komen.
Sauna l'Eaupure.'
Privé Sauna De Schranshoeve privé sauna te Boechout bij Antwerpen.
Geniet van maandag tot vrijdag van onze dagpromotie.: tussen 09u00 en 19u30 geldt 2 uur sauna 1 uur gratis. tenzij anders aangegeven op het online boekingssysteem. KLIK HIER VOOR ONZE LAST MINUTE AANBIEDINGEN. Privé-sauna De Schranshoeve Olieslagerijstraat 14, 2530 Boechout bij Antwerpen info@saunadeschranshoeve.be Tel.
lastminutes privesauna aquasana Privé sauna Aquasana in Oevel Antwerpen.
Ga naar de inhoud. unit 2 360. unit 1: Dumpelstraat 11 Oevel tevens adres kantoor/cadeaubonnen. unit 2: Dennenstraat 95 Oevel 014/23 40 25. Terug naar de inhoud Terug naar het hoofdmenu. Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.
Welkom bij privé sauna wellness en massages Oriëntal Paradise.
Dit laatste vind ik zeer belangrijk bij een prive saunabezoek! 10 op 10 voor ons en voor herhaling vatbaar! Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid. En goede bediening. Het was de 2 de keer dat we voor een Indische full body massage gekomen zijn en het was weeral super goed! Onze overige klantenervaringen. Last Minute Reserveer nu. Waarom ben je zo moe na de sauna? Waarom ben je zo moe na de sauna?

Contacteer ons