Meer resultaten voor privee sauna

privee sauna
Privé Sauna De Schranshoeve privé sauna te Boechout bij Antwerpen.
7 dagen op 7 kan u bij privé-sauna de Schranshoeve terecht voor een lichamelijke en geestelijke verwenkuur. De fantastische effecten van de sauna zijn een gevolg van een reeks warme en koude wisselbaden. Een sauna werkt reinigend versterkend en laat uw geest herleven. Wij zijn steeds op zoek naar massagetherapeuten op zelfstandige basis. Neem dan gerust contact met ons op. Geniet van maandag tot vrijdag van onze dagpromotie. tussen 09u00 en 19u30 geldt 2 uur sauna 1 uur gratis. tenzij anders aangegeven op het online boekingssysteem.
Privé Sauna Di Lusso Lier Antwerpen.
uit Lier bezocht ons op 23/09/2017. Zeer mooie verzorgde saune. Wij komen zeker terug! uit Lier bezocht ons op 16/09/2017. Eerste kennismaking met Di Lusso was aangenaam. Sauna 3 is een aanrader. De sauna is mooi ingericht functioneel je komt echt tot rust. Wij komen zeker nog eens terug. uit Broechem bezocht ons op 14/09/2017. Gezellig mooi complex om volledig tot rust te kunnen komen! bezocht ons op 13/09/2017. Mooie verzorgde ruimte met alle comfort om een relaxe avond te hebben. Di lusso is pure ontspanning. uit Begijnendijk bezocht ons op 07/09/2017. alles was top in orde zeker een aanrader. bezocht ons op 11/09/2017. Water van zwembad en jacuzzi was ook zeer aangenaam van temperatuur!
Privé Sauna Nymphaea.
Bekijk onze actie pagina. Sauna Nymphaea Hever Welkom bij Sauna Nymphaea. Privé sauna Nymphaea heet u hartelijk welkom! Met deze site geven we je al een voorsmaakje van wat u kan vinden in onze sauna complexen. Onze unit Provence straalt volop rust en Provençaalse gezelligheid uit. In het buitengedeelte vind je hier een Finse droge Barrel-sauna een overdekte jacuzzi en een verwarmd buitenzwembad. Binnen in het huisje heb je een Hammam en IR stralers. In de relaxruimte kan je genieten van een drankje en een stukje fruit.
Tarieven Topwellness privé sauna en wellness.
Het gebruik van de privé sauna is all-in en standaard voor 2u. Contacteer ons om een afspraak vast te leggen. Topwellness prive sauna wellness. Telefoon 03 336 79 78. Gsm 0475 425 320. Like us op Facebook!
Privé sauna Schoonheidsthermen Sens.
Van 2 tot maximum 10 personen. Sauna met panoramisch uitzicht en zoutstenen. Stoombad met eucalyptus en sterrenhemel. Verwarmd binnenzwembad met jetstream. Zonneterras met buitendouche en open haard. Badlinnen badjassenslippers bronwater thee vers geperst fruitsap. Vrij gebruik douchegel en shampoo Biolage van Matrix verzorgd door www.lesciseaux.be. Boek tevens uw afspraak bij Les Ciseaux na uw bezoek aan onze thermen! Meer info op www.lesciseaux.be. Per bijkomend uur 50 per bijkomend persoon 40.
Zensation Privé-sauna wellness beauty.
Bij Zensation Wellness kan u terecht voor privé sauna wellness behandelingen en massage. Een privé sauna huren is puur ontspannen en genieten. Tijdens de gereserveerde tijd is de hele saunaruimte met alle faciliteiten uitsluitend toegankelijk voor jou en genodigden. Elke unit is doordrongen van zijn eigen specifieke sfeer. Elk arrangement kan bijgevolg op maat gemaakt worden romantisch met partner gezellig met vrienden of aangenaam met zakenrelaties. of combineer de ervaring met een weldoende massage via onze samengestelde arrangementen. Wat zeggen onze klanten.
Sabu-sabu Privé Sauna.
Deze recente en mooiste privé sauna in Antwerpen bestaat uit 4 luxe units allen super romantisch ingericht die u privé tot 4 personen kunt afhuren voor 2 uren of langer. Sabu Sabu beschikt ook over een wellnessloft mét zwembad waarvan u met z'n tweetjes overdag of de avond mét overnachting kunt genieten van alle faciliteiten. En dit alles aan democratische prijzen handdoeken scrub en geuren steeds inbegrepen. DAGELIJKS 9.30 2.00 U. 32 0 475 74 48 59.
Privé Sauna Hoeve Roosbeek.
In de sfeervolle en luxueuze ruimte met zwembad jacuzzi Finse sauna hamam infrarood sauna wateremmer komt u volledig tot rust. U kan tevens ook gebruik maken van onze restaurantservice om ook zo te genieten van een hapje en een drankje zonder gestoord te worden. Kom de heilzame werking van het saunagebeuren in dit magische kader ontdekken.
Privé Sauna.
Voor een ontspanningsmoment geheel privé en intiem. In de privé sauna kan u gebruik maken van de sauna koud bad douche relaxatieruimte en eethoek. Sauna 2u / 2 Pers.

Contacteer ons