Op zoek naar sauna belsele?

sauna belsele
Wellness-sauna.be Alleen voor de beste wellness-centra en sauna's in Vlaanderen Thermen Katara.
0032 03 773 25 00. Thermen Katara is een publieke sauna met 10.000 m2 saunaplezier en een waaier aan binnen en buitensauna's baden opgietsessies en een heuse reis rond de wereld fins duizend-en-een-nacht marokkaans romeins japans. Dagelijks verwelkomt en verwent Katara jou. Je kan je dagje starten met een uitgebreid ontbijt en de ganse dag lang genieten van onze heerlijke keuken met gerechten uit de ganse wereld.
sauna antwerpen prive sauna antwerpen met zwembad sauna belsele.
Een heerlijke gelaatsrei niging en massage handpakkin g en een zalige wood massage van 25 min. SVB sauna's in Belsele. De Nationale Sauna Driedaagse. SVB sauna's in Belsele. Verfijn uw resultaat Ik zoek een sauna in. Binnen een straal van. SVB sauna's in Belsele. Adres Nieuwe Baan 66 9111 Belsele 03 773 24 00 http//www.katara.be info@katara.be. 74 euro per persoon. voor 4290 euro voor 2 personen. download en print meteen je bon. 74 euro per persoon. THERMEN KATARA NIEUWE BAAN 66 9111 BELSELE SINT-NIKLAAS 03 / 773 24 00 WOENSDAG IS BADPAKDAG. Thermen Katara een van de grootste saunas van het land heet je van harte welkom.
Thermen Katara Publieke sauna Belsele Oost-vlaanderen Relaxy.be.
Saunafans zullen zeker genieten van onze voordelige beurtenkaarten en abonnementen. Arrangementen Bio en lichtsauna Buiten zwembad Finse sauna Gelaatsverzorging Infrarood sauna Jacuzzi binnen Jacuzzi buiten Lichaamsbehandeling Massage Parking Relaxatieruimte Restaurant Terras Tuin Turks stoombad Arabische sauna Japanse sauna Thaise sauna. Gepost op woensdag 28/06/2017. Gister voor het eerst een bezoekje gebracht aan Thermen Katara gemakkelijke gevonden ruime parking bij aankomst een vriendelijk ontvangst. Bij het aanmelden aan de balie vroeg de medewerker of het de eerste keer was dat wij hier kwamen en indien we een rondleiding wenste deze startte aan de bar. We hebben de rondleiding gedaan en we kregen de nodige uitleg voor het gebruik van de saunas. De medewerker die deze rondleiding gaf was zeer vriendelijk.
Thermen Katara Facebook.
Onder het motto als het goed is mag het ook gezegd worden. Wat zijn wij blij dat onze eerste kennismaki ng met publieke sauna in jullie ettablisem ent was. Met het sweet lovers arrangemen t werden we boven onze verwachtin gen verwend met een Royaal ontbijt waar zelfs Filip Mathilde jaloers zouden op zijn geweest op deze 21 Juli. Na het ontbijt en een kort woordje uitleg vonden wij onze weg naar de verscheide ne badensaun a's en rustruimte s. werden we dan verwacht aan de receptie voor het welness gedeelte van ons arrangemen t. Een heerlijke gelaatsrei niging en massage handpakkin g en een zalige wood massage van 25 min.
SVB sauna's in Belsele.
De Nationale Sauna Driedaagse. SVB sauna's in Belsele. Verfijn uw resultaat Ik zoek een sauna in. Binnen een straal van. SVB sauna's in Belsele. Adres Nieuwe Baan 66 9111 Belsele 03 773 24 00 http//www.katara.be info@katara.be.
Dé sauna en thermen in Oost-Vlaanderen vlakbij Antwerpen en Gent.
nu in de krantenwinkel. met 2 voor de prijs van 1. en een kataraparaplu erbovenop. 101 gratis beurt / 202 gratis beurten. THERMEN KATARA NIEUWE BAAN 66 9111 BELSELE SINT-NIKLAAS 03 / 773 24 00 WOENSDAG IS BADPAKDAG. Thermen Katara een van de grootste saunas van het land heet je van harte welkom. Laat je meevoeren op een reis rond de wereld van sauna en wellness ontdek onze uitgebreide waaier aan sauna's baden en verzorgingen uit alle delen van de wereld en geniet culinair van onze dagverse keuken. Thermen Katara is een oase van rust waar vriendelijkheid netheid klantgerichtheid en hygiëne hoog in het vaandel worden gedragen.
Wellness Belsele Alle Wellness zaken in Belsele op Relaxy.be Relaxy.be.
Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen het geknipte wellness centra terugvinden uit de regio Belsele. Bio en lichtsauna 12. Bekijk op de kaart. Klik hier om de kaart te vergroten.
Two4one restaurant Thermen Katara in Belsele.
Dus deze moeten aanstaan in de browser waarmee u werkt. Ps Google Chrome browser is een aanrader die je gratis kan downloaden via http//www.google.com/chrome/hlnl. Thermen Katara 9111 Belsele. Profiteer van deze uitzonderlijke Sauna en Welness promotie bij Katara te Belsele. Thermen Katara een van de grootste saunas van het land heet je van harte welkom. Laat je meevoeren op een reis rond de wereld van sauna en wellness ontdek onze uitgebreide waaier aan sauna's baden en verzorgingen uit alle delen van de wereld en geniet culinair van onze dagverse keuken.
Thermen Katara in Belsele BE cadeaubon Sauna Bubbels Bongo.
BONGO Sauna Bubbels SAUNBE16N. Rating 86/10 Prijs 5990. BEKIJK WINKELMAND 1 VERDER WINKELEN. Thermen Katara in Belsele BE. Bongo bon doosje met voucher Gratis levering binnen 1-2 werkdagen. e-Bongo digitale voucher Direct geleverd via e-mail.

Contacteer ons