Resultaten voor sauna oostende

sauna oostende
Villa Aqua in Oostende BE, cadeaubon Sauna Deluxe Cadeaubox.
Voor 2 personen.: toegang tot de sauna. een glaasje bubbels. Deze cadeaubon is op voorraad en is geldig tot 2 jaar na aankoop. Net buiten het centrum van Oostende vind je Villa Aqua, een wellnesscomplex met beautycentrum, bistro en gratis parking.
Villa Aqua in Oostende BE, cadeaubon Sauna Deluxe Cadeaubox.
Voor 2 personentoegang: tot de sauna en thermenfaciliteiteneen glaasje bubbels per persoon. VILLA AQUA IN OOSTENDE BE. Voor 2 personentoegang: tot de sauna en thermenfaciliteiteneen glaasje bubbels per persoon. CALDARE IN TORHOUT BE. Voor 2 personentoegang: tot de sauna en thermenfaciliteiteneen verse vruchtensmoothie per persoon.
Publieke sauna's' West-Vlaanderen.
Je vindt hier een ruim aanbod aan arrangementen om met je partner te genieten van een sauna in combinatie met een relaxerende massage of schoonheidsbehandeling. Het Andromeda Hotel Thalassa heeft 4 sterren en is prachtig gelegen aan het strand. Het heeft een gezondheids. Van Iseghemlaan 103, 8400 Oostende, België.
Oostende Sauna.
Over De Tuinboer. Hoe ons bereiken? Ieper zwembad met randverharding. Keiem heraanleg tuin. Info De Tuinboer bvba. De Tuinboer bvba. Koekelarestraat 13 8600 Leke Diksmuide. Fax: 051 69 50 71. GSM: 0496 63 93 33. Copyright De Tuinboer bvba www.detuinboer.be.
Villa Aqua in Oostende BE, cadeaubon Sauna Bubbels Bongo.
VILLA AQUA IN OOSTENDE BE. De cadeaubon geeft recht op toegang tot de sauna en thermenfaciliteiten voor twee personen, inclusief een glaasje. THERMEN R IN ROESELARE BE. De cadeaubon geeft recht op toegang tot de sauna en thermenfaciliteiten voor twee personen, inclusief een glaasje.
Sauna Vereniging België.
Vlak bij het strand van Oostende vind je Villa Aqua: een wellnesscomplex met beautycentrum en bistro. Bij Villa Aqua draait alles om verwennen, zowel op lichamelijk als op culinair vlak. In het thermengedeelte kun je kiezen uit liefst zes sauna's: een panoramische sauna, een biosauna, een droge sauna, een infraroodsauna en in de tuin een ondergrondse sauna en een kelosauna waar dagelijks opgietsessies met water en etherische oliën gehouden worden.
Prive saunas Publieke saunas in Oostende goudengids.be.
Schoonheidsinstituten Oostende Beauty Meer bekijken Gezichtsverzorging Haarextensies Littekens Littekens behandelen Mascara Massage Nagelstudio's' Pedicure Sauna Voetverzorging Wimper extensions Wimperextensions Wimperverlenging Zonnebanken acrylnagels epilatie epileren french manicure gelaatsverzorging gelnagels handverzorging ingegroeide nagels kunstnagels lichaamsverzorging likdoorn make-up manicure maquillage ontharingen peeling permanente make-up.
Welcome.
Villa Aqua Oostende.
Villa Aqua Oostende. Even alle drukte en stress vaarwel zeggen en kiezen voor een weldadige pauze, dat is Villa Aqua. U kunt er relaxen in de verschillende sauna's, de whirlpool, het cocooningbad en de zwembaden. Als u snakt naar meer, dan kunt u genieten van een hele reeks schoonheidsverzorgingen of arrangementen.

Contacteer ons