Zoeken naar sauna palace

sauna palace
Privé Sauna Palace Koersel Sauna's Stal Hasselt.
terug naar het categorieën overzicht. 0484 93 04 44. Deze bedrijven op Yalwa zouden voor u ook interessant kunnen zijn Supersauna Infraroodcabine HEUSDEN-ZOLDER. SuperSauna is de specialist op het gebied van infraroodcabines Sauna's en Infrarood Cabines. Id 105063332 Privé Sauna Palace Koersel. De categorie Sauna's valt onder de categorie Wellness. Hier vindt u ook andere categoriën zoals bijvoorbeeld Meditatie Yoga en Massagesalons Hasselt. Zijn voor u ook bedrijven in de omgeving van Stal Hasselt interessant?
Openingsuren Sauna-Palace Koersel Nieuwendijk 3.
Openingsuren van Sauna-Palace in Koersel met adres Nieuwendijk 3 vind je op deze pagina. Daarnaast zijn ook openingsuren op koopzondagen en feestdagen te vinden alsook contactgegevens en adresgegevens van de Sauna-Palace in Koersel. De winkel behoort tot de categorie Sauna.
Sauna Palace Prive in Beringen Nieuwendijk 3 met openingsuren Sauna's.
Klik voor gsm GSM 0484/93 04 44. Ontdek andere handelaars in de buurt van Sauna Palace Prive in Beringen. 3580 Beringen Van Baelen bvba.
Sauna Palace Privé.
Nieuwendijk 3 3582 Koersel. 0484 93 04 44. Andere zaken in Koersel. Enkel op afspraak 4.
Ontspannend genieten bij Sauna Palace Trendensity by Mike van Hoenselaar v2.
Ontspannend genieten bij Sauna Palace. Afgelopen dinsdag kreeg ik eindelijk mijn verrassing. Karin had mijn cadeau voor mijn verjaardag eventjes bewaard. Maar je hoorde mij niet klagen. Het was een ontspannend bezoek aan Sauna Palace te Koersel. En genieten was het! Hemels sauna-plezier ervaren in een sfeervolle omgeving met zwembad 30 jacuzzi 37 Finse sauna met zicht op zwembad Infra-rood sauna met licht-therapie Relaxruimte met zelfbedieningsbar Relax-massages en dineren à la Carte aan het zwembad.
SAUNA PALACE Koersel 3582 Nieuwendijk 3 Bedrijfsinfo by www.bsearch.be.
Nieuwendijk 3 3582 Koersel. Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst omgebouwd tot een luxe sauna en wellness complex maken van dit complex d locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.
Sauna Palace Privé sauna Koersel Limburg Relaxy.be.
Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van onze prive sauna complex 1. Gebruik badlinnen is niet inbegrepen. Nieuwendijk 3 3582 Koersel. Toon mij het telefoonnummer 0484/93.04.44. Super-gezellige privé-sauna met gegarandeerde hygiene. Hemels sauna-plezier ervaren in een sfeervolle omgeving met zwembad 32 jacuzzi 38 Finse sauna Infra-rood sauna met licht-therapie Relaxruimte met zelfbedieningsbar Relax-massages en dineren à la Carte aan het zwembad. Arrangementen Buiten zwembad Finse sauna Infrarood sauna Jacuzzi binnen Jacuzzi buiten Massage Parking Relaxatieruimte Tuin Turks stoombad Zonnebank. Gepost op donderdag 17/11/2016.
Sauna Palace Beringen Schoonheid Facebook.
Wil je lid worden van Facebook? Ontdek locale bedrijven op Facebook. Registreer je vandaag nog op Facebook om bedrijven in je buurt te vinden. 42 46 publieke beoordelingen. Bevindt zich in Beringen. Foto bijgedragen door Kim Keijzer. Vertel mensen wat je ervan denkt. Didi Horses 4 sterren Vond het een leuke ervaring heel vriendelijk aan de telefoon en persoonlijk bij ontvangst. Lekker gegeten lasagne een min punt is de frigo die er langs buiten niet mooi meer uitzag ook enkel lampen in het plafond die het niet meer deden en in het zwembad. Het was er netjes en proper.
Virtuele Tour Sauna Palace Koersel.
Virtuele Tour Sauna Palace Koersel. Hemels Sauna plezier ervaren in een sfeervolle omgeving bij Privé Sauna Palace. U kunt bij Privé Sauna Palace eventueel ook een romantisch dineetje of een gezellig ontbijt aan het zwembad genieten. Wilt u ook een bussines view voor uw zaak neem dan contact met ons op.

Contacteer ons