Meer resultaten voor sauna palace

sauna palace
Sauna Palace Prive in Beringen, Nieuwendijk 3 met openingsuren Sauna's.'
Vind een handelaar in Beringen. Bron: Toerisme Beringen. Andere belangrijke handelaars. Sauna Palace Prive. Nieuwendijk 3 3582 Beringen Koersel. Klik voor gsm GSM: 0484/93 04 44. Sauna's' in Beringen. Ontdek andere handelaars in de buurt van Sauna Palace Prive in Beringen.
SAUNA PALACE Koersel, 3582, Nieuwendijk 3 Bedrijfsinfo by www.bsearch.be.
Officiële NACE Rubrieken. verlenen van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en gezichtsverzorging; het aanbrengen van make-up, enz. drukkerijen en diensten in verband met drukkerijen. diensten in verband met het lichamelijk welzijn. drukkerijen en aanverwante diensten. Contact Sauna Palace.
Sauna Palace Privé.
Bezoek een sauna. Volledig privu00e9 sauna-complex voor u alleen. Nieuwendijk 3 3582 Koersel. 0484 93 04 44. Andere zaken in Koersel.: Enkel op afspraak 4. Infrarood cabine 137. Met jacuzzi 227. Met zwembad 111. Met zwemvijver 6. Priv verhuur 196.
Wellness Privé sauna Palace Complex 1 in Koersel Eyespot.
Hallo ik wil mijn mening geven over mijn bezoek aan sauna Palace de ontvangst was goed en hartelijk de eerste indrukken van de sauna waren goed wel waren er een paar minpunten de emmer om u af tekoelen was leeg de wifi bleek ook niet te werken na herhaaldelijke pogingen en de jets in de jacuzzi daar werkten nog niet de helft van in een deel van de jacuzzi werkten de jets geheel niet dat was wel spijtig.
Sauna Palace Privé sauna Koersel Limburg Relaxy.be.
lekker eten en drinken. ruime parkeer gelegenheid. ze hebben alleen maar een vestiging in Koersel Limburg. Lees meer beoordelingen over Sauna Palace. Schrijf een beoordeling en deel het met de rest van de bezoekers! Je e-mailadres verschijnt niet op de website Beoordeling.
sauna antwerpen prive sauna antwerpen met zwembad sauna palace.
Een sessie sauna met lunch voor 2 bij Sauna Palace Koersel Limburg. Een sessie sauna met lunch voor 2 bij Sauna Palace Koersel Limburg. 1 aanbod beschikbaar in de categorie Toegang tot de wellnessruimte Toegang tot sauna. Een sessie sauna met lunch voor 2 bij Sauna Palace Koersel Limburg.
Sauna Palace Prive Beringen 1207.be.
Sauna Palace Prive. Nieuwendijk 3, 3582 Koersel. Delen via e-mail. Uw e-mail Het e-mail adres van de bestemmeling Uw bericht Klik hieronder en vind dankzij 1207 alle details over Sauna Palace Prive in 3582 Koersel. 1207.be, zoveel meer dan een nummer.
PRIVE SAUNA PALACE KOERSEL BERINGEN LIMBURG VLAANDEREN BELGIE.
U kunt bij Privé Sauna Palace, eventueel ook een romantisch dineetje. of een gezellig ontbijt aan het zwembad genieten. Wij bieden u een uitgebreide! De Sauna Palace Complexen zijn GEHEEL VOOR U ALLEEN! Prijzen vanaf euro 1625, pp / uur.
Reserveer bij Privé Sauna Sauna-Palace in Koersel, Limburg Privé Sauna reserveren in Koersel.
Open 7 dagen op 7 vanaf 9.00 s morgens tot 4.00 uur s nachts. Privé zwembad 32 Privé jacuzzi 37 Privé Finse Sauna met zicht op privé zwembad Privé Infra-rood Sauna met licht therapie Privé relaxruimte met zelfbedieningsbar Privé relax-massages U kunt bij Privé Sauna Palace, eventueel ook een romantisch dineetje of een gezellig ontbijt aan het zwembad genieten.

Contacteer ons