Resultaten voor wellness mechelen

wellness mechelen
Mechelen 2800 LastMinute Sauna.
Gebruik de zoekfilter bovenaan om de perfecte aanbieding te vinden. Bekijk zeker ook onze beschikbare arrangementen uit de regio Mechelen. 3476 lastminutes gevonden in de buurt van Mechelen. 64 centra 1 2 3 10. VE WELLNESS PRIVÉ WELLNESS HOTEL. E-mail Website Route.
Wellness Mechelen 2800 Alle wellness zaken in Mechelen 2800.
Vind hier alle wellness lastminutes uit de regio Mechelen terug. Gebruik de zoekfilter bovenaan om de perfecte aanbieding te vinden. Bekijk zeker ook onze beschikbare arrangementen uit de regio Mechelen. 84 lastminutes gevonden: beauty massage in de buurt van Mechelen.
Vé Wellness Privé sauna Mechelen Antwerpen Relaxy.be.
De oude structuur van het gebouw werd daarbij gerespecteerd en gecombineerd met hedendaagse architectuur en moderne luxe. Vé wellness beschikt over een zwembad, twee sauna's' Finse sauna en sauna met Liftlights lichttherapie, een Turks stoombad en een jacuzzi. Vé Wellness, een oase van rust in het centrum van Mechelen.
Sauna Mechelen Vé Wellness.
Een oase van rust in het centrum van Mechelen. Book your stay. Vé wellness, is een onderdeel van hotel Vé, waar u van harte welkom bent om te komen relaxen in een uniek, industriëel kader. Voor de échte genieters is er ons aanbod van arrangementen of de mogelijkheid uw saunabeurt aan te vullen met een massage.
Privé sauna Mechelen Alle Privé sauna centra in Mechelen op Relaxy.be Relaxy.be.
Wellness arrangementen in Antwerpen. Wellness overnachting Antwerpen. Privé sauna Mechelen. Op deze pagina kan je alle privé saunas uit de regio Mechelen terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen de perfecte privé sauna terugvinden.
Wellness Mechelen Alle Wellness centra in Mechelen op Relaxy.be Relaxy.be.
Home Wellness Antwerpen Mechelen. Op deze pagina kan je alle wellness centra uit de regio Mechelen terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen het geknipte wellness centra terugvinden uit de regio Mechelen.
La Buena Vida.
Een landelijke woning met 2 wellness-lofts. Uw slaapruimte is gelegen midden in het wellnesscomplex zodat u in alle privacy gebruik kan maken van de wellness accommodaties. U kan tijdens alle arrangementen genieten van ons private dining concept, ontbijt, hapjes of heerlijke tappas, lunch of diner. La Buena Vida is gelegen te Putte aan de stadsrand van het historische Mechelen, kortbij Keerbergen, Bonheiden en slechts op 20 min van de stad Lier en Heist o/d Berg.
Wellness: Hotel Vé: Hotel welness Vé Mercure Mechelen.
Om dit arrangement te boeken, bel ons op 015/20.07.55 of mail naar info@hotelve.com. Hotel Mercure Vé is een 4 designhotel in een voormalige visrokerij uit 1923, pal in het centrum van Mechelen. Een unieke mix van historiek, moderne architectuur en wellness.
Home Sauna Noord Zuid.
Met een arrangement op maat gemaakt kan u komen genieten met partner, vrienden, familie of zakenrelaties. Al onze arrangementen zijn inclusief: wellness voor 2 personen, gebruik van badlinnen, shampoo, douche en scrubgel. Badlinnen zijn enkel inbegrepen bij een reservatie met arrangement, zonder arrangement mag je dit zelf meebrengen of ter plaatse huren.

Contacteer ons