Resultaten voor prive sauna belgie

prive sauna belgie
Prijzen prive sauna.
Sauna met kleurentherapie. Stoomcabine met euchalyptus. Buiten therapeutisch bad met 5 verschillende zitplaatsen. Romantische privé Buitentuin zonder inkijk. Niet-alcoholische dranken zijn GRATIS. Badlinnen mag je zelf meebrengen of je. kan bijhuren aan 5 PP. Cava: 75cl: 20. 37.50 cl: 15.
Zensation Privé-sauna, wellness beauty.
Sauna Ambiente Een verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt.
Sauna Ambiente is een luxe privé sauna gelegen in de provincie Antwerpen, in de gemeente Oelegem, een deelgemeente van Ranst, in een rustige afgelegen omgeving, vlak naast het jaagpad van het Albert Kanaal. Gasten verblijven in het privé eiken design poolhouse en genieten van alle faciliteiten om de drukte van het dagelijkse leven te ontvluchten en tot rust te komen.
Home Essenzi Wellness.
betere bloedcirculatie en weerstand. Het gebruik van de infrarood sauna zorgt voor een verhoogde weerstand en bevordert de bloedcirculatie en verlicht ook spier en gewrichtspijnen. Het stoombad heeft tot doel de huid grondig te reinigen en heeft daarenboven een gezonde werking op de luchtwegen. Lekker wegzakken in een jacuzzi is een weldaad.
Sauna Basaunata in Beervelde: Verhuur privé-sauna, hamman, jaccuzi, stoombad, massage.
Sauna Basaunata, heerlijk genieten en ontspannen in privé-sauna. Sauna Basaunata is een saunacomplex dat u alle gangbare faciliteiten biedt. Wij bieden u.: sauna Fins en infrarood. U huurt de sauna privé, voor uzelf en uw partner, voor uw gezin of voor een beperkte groep vrienden.
Kalevala: Luxe Privé Wellnessblokhutten tot 6 personen inclusief sauna, jacuzzi en Finse barbecue te huur.
Alsof dit alles nog niet voldoende was, hebben wij nu het nieuwste van het nieuwste ingebouwd in de sauna nml. Door dit zoutstenen interieur wordt het klimaat in de sauna nog aangenamer. Door de zoutsteen gaat er in de lucht in de sauna veel jodium aanwezig zijn.
Privé sauna en Wellness Jepun in Genk.
Op zoek naar een prive sauna in Limburg? Stap binnen in onze luxe prive sauna in Genk en waan uzelf even in een totaal andere omgeving! Kom tot rust in onze stoomcabine of kleurentherapie sauna om vervolgens een frisse douche te nemen.
Wellness Hasselt BB Exclusieve kamers met privwellness.
De Wellnessstudio is compacter maar beschikt ook over Whirlpool, regendouche, stoomcabine en infraroodsauna. Openlucht privézwembad mei september. Finse houtgestookte saunabarrel. Wellness Hasselt Bed Breakfast Tulpinstraat 33 3500 Hasselt Kiewit Limburg België Exclusieve kamers met privéwellness Privézwembad Jacuzzi Finse saunabarrel Sauna.
PRIVE SAUNA PALACE KOERSEL BERINGEN LIMBURG VLAANDEREN BELGIE.
Privé jacuzzi 37. Privé Finse Sauna met zicht op privé zwembad. Privé Infra-rood Sauna met licht therapie. Privé relaxruimte met zelfbedieningsbar. U kunt bij Privé Sauna Palace, eventueel ook een romantisch dineetje. of een gezellig ontbijt aan het zwembad genieten.

Contacteer ons