Zoeken naar prive sauna belgie

prive sauna belgie
De 10 mooiste privésauna's' van Vlaanderen lifestyle De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Alle standaardfaciliteiten sauna, hamam, jacuzzi, loungeruimte, douches kregen net dat ietsje meer, dankzij de decoratie of technische snufjes, zoals een lasershow in de sauna, een beeldscherm als vloer, regendouches met verschillende programma's' of een ingebouwde zonnebank. Casa Cielo heeft een buitenterras met ijshut als extra, bij Casa Terra kijkt een levensgrote boeddha uit over het dompelbad, en er is een ecologische zwemvijver met overdekt terras.
Privé sauna Antwerpen Alle Privé sauna centra in Antwerpen op Relaxy.be Relaxy.be.
Twee glazen bubbels en een vers aperitiefhapje. Kontich Antwerpen Privé sauna. 90 Bekijk meer info. Geniet gedurende 2 uur van alle prive sauna faciliteiten in onze Cocoon unit zonder zwembad voor 90 eur OF voor 105 eur in onze Lounge unit met zwembad.
Sauna l'Eaupure.'
Home.
Wens je er een paar uurtjes tussenuit te trekken om volledig te ontspannen en alle stress even te vergeten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij verwelkomen je graag in één van onze prive sauna units. al dan niet in combinatie met een overnachting in onze Bed and Breakfast.
Privé sauna Alle Privé sauna centra op Relaxy.be Relaxy.be.
Aqua Seven Privilege. Au Bel étage. Spa Body Face. Privé sauna H2O. Relax en Sun. Sole Rosa Prive Sauna. en sauna center. Beauty Wellness Spa. Eau Passe Temps. Het Groene Genot. Sauna de Molenberg. Salus Wellness Lounge. Beaujulie beauty and wellness.
Ontspannen in een privé sauna in Antwerpen Aquatis.
Prive saunas zwembaden. Luxe Privé Sauna en Zwembad in Antwerpen. U kan onze cadeaubons ook verkrijgen via mail zodat u deze zelf kan uitprinten. De lage emissiezone van Antwerpen is bij ons niet van toepassing! Bij privé sauna Aquatis in Antwerpen kan u genieten en relaxen in de meest hedendaagse wellness trend.
Prive sauna overzicht Privé Sauna Vind uw favoriete Privé Sauna en Wellness op e-Sauna.be.
Aquabello; Prive Sauna, Wellness, Bed en Beakfast. De heerlijke luxe van deze privé sauna zal je niet ontgaan, geniet van de vele faciliteiten zoals verwarmd zwembad, jacuzzi, sauna en hammam. Vervolledig je wellness moment en geniet van een deugddoende nachtrust in het kingsize bed van de BB.
Lakonia Privé sauna.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en acties. Volg Lakonia nu ook op Facebook en geniet van super last minutes met korting! Rooiplein 2 2600 Berchem België Tel: 003 232 305 040 BTW: BE 0447 201 771. Lakonia" Prive Sauna."

Contacteer ons