Resultaten voor sauna edegem

sauna edegem
Brand verwoest sauna van sportclub David Lloyd Edegem Gazet van Antwerpen.
Gisteren om 0712: door ph. In sportclub David Lloyd aan Kattenbroek in Edegem is de voorbije nacht bij een brand de sauna verwoest. Het vuur ontstond omstreeks 2.30u in het sauna en wellnessgedeelte van het sportcentrum. Bij nazicht bleek de sauna er het ergst aan toe: die is volledig uitgebrand en verloren.
Wellness Sauna in edegem Wellness Sauna in de buurt van edegem.
Wellness en/of Sauna in Edegem. Wellness en/of Sauna in Antwerpen. Wellness en/of Sauna in Borsbeek. Wellness en/of Sauna in Schelle. Wellness en/of Sauna in Lier. Wellness en/of Sauna in Broechem. Wellness en/of Sauna in Broechem. Wellness en/of Sauna in Tisselt.
SVB sauna's' in Edegem Antwerpen.
Sauna Vereniging België. SVB sauna's' in Edegem Antwerpen. Verfijn uw resultaat Ik zoek een sauna in. Stad of gemeente. Binnen een straal van. SVB sauna's' in Edegem Antwerpen. Adres: Mechelsesteenweg 154 2650 Edegem 03 454 55 66 http//www.saunafitopia.be: info@fitopia.be. Omschrijving: Wellness is een totaalconcept bij Fitopia.
Fitopia Publieke sauna Edegem Antwerpen Relaxy.be.
Bij saunacentrum Fitopia te Edegem vind je 5.500 vierkante meter aan prachtige wellnessfaciliteiten in een stijlvol modern bouwontwerp. Een uniek geheel waar je je onmiddellijk heerlijk thuisvoelt. Je kunt bij Fitopia heerlijk gaan uitzweten in maar liefst zes sauna's: een grote panoramische sauna 85C, kleurensauna 65C, infraroodsauna, damessauna 75C, daksauna 95C en stoombad.
Privé Sauna Atlantis Boechout, Antwerpen.
Sauna met bINNENzwembad. Geniet van een duik in het binnenzwembad, de warmte van de Finse sauna, uitzweten in de hammam, de helende werking van de infraroodstralers, of heerlijk bubbelen in de jacuzzi. Dit alles met op de achtergrond jouw favoriete muziek!
Prachtige sauna Reizigersbeoordelingen Fitopia TripAdvisor.
Prachtige sauna Fitopia. Edegem Wat te doen. Beoordeling van Fitopia. Mechelsesteenweg 154, Edegem 2650, België. 32 3 454 55 66. Deze vermelding verbeteren. Geclassificeerd als nr. 1 van 6 dingen om te doen in Edegem. Type: Spa's' Spa en wellness.
Thermen Fitopia.
Denk aan Duo body mud, Duo hot scrub, Inner en outer beauty, Sauna voor twee, Chakra rebalancing, Bovendien is ons thermen arrangement het perfecte cadeau om iemand mee te verwennen. Profiteer van onze sauna acties. Bij Fitopia zijn we overtuigd van de gezondheidsaspecten van sauna en wellness.
Publieke sauna Edegem Alle Publieke sauna zaken in Edegem op Relaxy.be Relaxy.be.
Op deze pagina kan je alle wellness zaken uit de regio Edegem terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen het perfect wellness center terugvinden uit de regio Edegem. Ben je eerder op zoek naar een privé sauna in plaats van een publieke sauna?
Spa Sauna in Edegem: Boek direct online! Treatwell.
Maak direct een afspraak bij een salon in uw buurt. Home Edegem Spa Sauna Alle Behandelingen. 7 Spas / Saunas gevonden. toon alleen promoties. Ik zoek in.: Kuren / Detox 1. zoek ook in de omgeving km. Toon enkel salons met een plekje voor.:

Contacteer ons