Resultaten voor sauna schelle

sauna schelle
Sauna's Schelle goudengids.be.
20 resultaten voor sauna Schelle. Sint-Bernardse Steenweg 106-110 2620 Hemiksem. Boomsesteenweg 91 2627 Schelle. Boomsesteenweg 91 2627 Schelle. Groenenhoek 87 2630 Aartselaar. 5 Sauna Van Aartselaar. Kapellestraat 48 2630 Aartselaar. Kontichsesteenweg 14 2630 Aartselaar.
Privé sauna Schelle Alle Privé sauna zaken in Schelle op Relaxy.be Relaxy.be.
Klik hier om de kaart te vergroten. Bekijk ook onze publieke sauna's. Wellness arrangementen in Antwerpen. 1 2 3 4. S Herenbaan 347 2.7 km. Geniet met uw partner van een weldoende sauna in een rustige private sfeer bij sauna Mylana. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Sauna is één van de meest ontspannende wijze om uw lichaam terug op te peppen en om u terug goed in uw vel te voelen. Met een ongelooflijke hernieuwend gevoel naar huis om morgen met een nieuwe start te kunnen. St-Bernardsesteenweg 110 3.4 km.
Brand in sauna Mirage Schelle Gazet van Antwerpen.
Maak van Schelle jouw startgemeente! Brand in sauna Mirage. 16/08/2010 om 1733 door Jonas Rosquin. Schelle In sauna Mirage vond zondagochtend een brand plaats. Die situeerde zich in het technische complex van het gebouw. Nieuw kleedje voor straten. Regio Een aantal straten in de gemeente wordt nog voor de bouwvakantie uitgerust met een nieuwe asfaltlaag. Ook het dossier voor de heraanleg van de Heidestraat komt in een eindfase. Volleybalclub Hellvoc steunt stickeractie Rode Kruis. Regio Voor de jaarlijkse stickeractie kan de Rode Kruisafdeling Hemiksem dit jaar rekenen op de medewerking van volleybalclub Hellvoc.
sauna antwerpen prive sauna lier sauna schelle.
Sauna Mirage Korting 2015 Uitmetkorting.be. Word nu gratis lid! Voordelige Sauna Mirage cadeaubon voor twee. Met deze Bongo Cadeaubon geniet je samen van Sauna Mirage inclusief glaasje cava als welkomstdrankje. Sauna Mirage in Schelle staat garant voor een dag vol verwennerij. Hier bent u namelijk aan het goede adres voor diverse baden sauna's thermen en arrangementen. Ideaal als u wel wat extra energie kan gebruiken of meer tijd aan uzelf wilt besteden. Bij Sauna en Thermen Mirage heeft u de keus uit diverse faciliteiten. Warm heerlijk op in de sauna koel af in het dompelbad rust uit aan het haardvuur en klets bij aan het voetenverwenbad. Vind u het tijd voor meer persoonlijke verzorging? Openingsuren van Sauna in Schelle.
Isola 91 wellness beauty.
Wij verwelkomen u graag terug vanaf 2 oktober 2017. Dank voor uw begrip. Een plaats waar je helemaal tot rust komt. Dichterbij dan je denkt. Ontdek nu de nieuwste sauna in Antwerpen Schelle. Isola 91 is een eiland dat wellness en beauty combineert in één saunacenter. Kom op ontdekking en geniet! Een authentieke Finse Kelo-sauna gebouwd in dennenhout. De kachel staat centraal ideaal voor geweldige opgietsessies op de spek en lavastenen. Typisch 75 tot 80 warm. Traditionele sauna met lage luchtvochtigheid. De temperatuur loopt hier flink op tot 90 dus eerder bestemd voor de meer ervaren saunabezoeker. Bevordert de bloedcirculatie en de stofwisseling. De blokhutsauna 75 bevindt zich buiten in de tuin van Isola 91.
Wellness Schelle 2627 Alle wellness zaken in Schelle 2627.
La Cereza Wellness Overnachting.
Mirage Wellness en/of Sauna in Schelle.
Voeg een activiteit toe. Verifieer deze activiteit Wellness en/of Sauna in Schelle. 32 038 44 38 88. Terug naar lijst met activiteiten. Het weer in regio Antwerpen. Zoek in de buurt van populaire locaties. Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Openingsuren van Sauna in Schelle.
Een overzicht van al de Sauna in Schelle met hun openingsuren contactgegevens en adresgegevens. Daarnaast vindt u ook de Sauna open op zondag en de koopzondagen in Schelle.
Thermen Sauna Mirage sauna massage schoonheidsbehandelingen.
Mirage heeft plaatsgemaakt voor het vernieuwde Isola 91 Wellness Beauty Center. Ontdek er alles over op www.isola91.be. Bekijk enkele foto's van Thermen Sauna Mirage. Om de echte sfeer op te snuiven volstaan enkele foto's uiteraard niet. Wij hopen u alvast weldra welkom te mogen heten en u te verwennen. Bye bye Mirage hello Isola 91! Op 30 oktober sloot sauna Mirage voorgoed de deuren. Echter sinds 10 december heeft op deze locatie het vernieuwde Isola 91 Wellness Beauty Center de deuren geopend! Er is stevig afgebroken verbouwd en weer terug opgebouwd op de Boomsesteenweg 91 in Schelle Misschien heb je wel wat zien bewegen bij het voorbijrijden?

Contacteer ons