Meer resultaten voor last minute prive sauna

last minute prive sauna
Last minutes voor sauna wellness. Last minute boeken? Relaxy.be.
Resultaten op kaart weergeven. Op onze Last minutes pagina vind je een overzicht van alle last minutes voor privé sauna publieke sauna en wellness overnachtingen. Vanavond nog op zoek naar een last minute? Dan ben je zeker en vast op het juiste adres!
Prijzen prive sauna.
2uur 90 3uur 120. Buiten therapeutisch bad met 5 verschillende zitplaatsen. Romantische privé Buitentuin zonder inkijk. Niet-alcoholische dranken zijn GRATIS. Badlinnen mag je zelf meebrengen of je. kan bijhuren aan 5 PP. Champagne 60 Op voorhand bestellen. Cola en fanta 2. Koffie thee water en fruitsap zijn GRATIS! Eigen drank/eten meebrengen is verboden. De rokers vinden buiten een asbakje. Aqua Viva is een rustgevende wellness. Wilde feestjes zijn niet toegelaten.
LASTMINUTE RESERVATIE PRIVE SAUNA PALACE.
lastminute reservatie prive sauna palace online reserveren van een prive finse of infrarood sauna met prive zwembad en prive jacuzzi prive massage relaxmassage nekmassage voetenmassage
Last minutes Sauna Nirvana.
Duo massage en privé sauna. Aroma olie massage en volledige lichaamsscrub. Anti stress massage en gelaats verzorging. Volg ons op Instagram. Profiteer van onze last minutes. Wat zeggen onze klanten.
Privé sauna Het Koraaltje Koersel-Beringen Limburg.
Kinderen vonden het super en willen ook snel terug! Bedankt voor de fijne middag! Wo 12/7 Om te beginnen een heerlijke massage door 2 professionele lieve dames dan de sauna in om lekker te ontspannen. Een zeer lieve gastvrouw ook! Voor ons was alles in orde. Di geplaatst door Resengo Het was zeer goed.We werden heel goed ontvangen heel vriendelijk en alles was netjes. Zalig zo een eigen zwembad jaquzzi sauna en Turks stoombad. Je kunt er goed relaxen en genieten. Di 18/7 Een super massage. En dit al voor de 2e keer. Ga naar je Mobile MS. Privé Sauna Het Koraaltje Koersel Beringen in Limburg.
Last minute prive saunahammamwellnesssint-truidenhoepertingenverborgen parellimburgbelgie.
Last Minutes Privésauna Le Mirage.
Privésauna in hartje Kempen. Bekijk onze Last Minutes op onderstaande websites.
Privé Sauna Nymphaea.
Bekijk onze actie pagina. Sauna Nymphaea Hever Welkom bij Sauna Nymphaea. Privé sauna Nymphaea heet u hartelijk welkom! Met deze site geven we je al een voorsmaakje van wat u kan vinden in onze sauna complexen. Onze unit Provence straalt volop rust en Provençaalse gezelligheid uit. In het buitengedeelte vind je hier een Finse droge Barrel-sauna een overdekte jacuzzi en een verwarmd buitenzwembad. Binnen in het huisje heb je een Hammam en IR stralers. In de relaxruimte kan je genieten van een drankje en een stukje fruit.
Last-Minutes De Schranshoeve privé sauna te Boechout bij Antwerpen.

Contacteer ons