Meer resultaten voor sauna putte

sauna putte
Boek direct La Buena Vida Spa Sauna in Putte bij Treatwell.be.
stap 1 kies categorie. stap 2 kies behandeling. Sauna en Bed and Breakfast. Sauna en andere arrangementen. 2 uur Sauna 120 min. Voor 2 t/m 8 personen 2 uur gebruik van de saunaruimte. 3 uur Sauna 180 min. Voor 2 t/m 8 personen 3 uur gebruik van de saunaruimte. 4 uur Sauna 240 min. Voor 2 t/m 8 personen 4 uur gebruik van de saunaruimte. 6 uur Sauna 360 min. Voor 2 t/m 8 personen 6 uur gebruik van de saunaruimte. 2 uur Sauna en ontbijt 135 min.
La Buena Vida.
Regels van het huis. Dit zeggen onze klanten. Wellness en prive sauna met stijl. La Buena Vida privé sauna met mogelijkheid tot overnachting is een ultieme beleving! De luxe van een vijfsterrenhotel met een persoonlijke service! Een landelijke woning met 2 wellness-lofts. Uw slaapruimte is gelegen midden in het wellnesscomplex zodat u in alle privacy gebruik kan maken van de wellness accommodaties. U kan tijdens alle arrangementen genieten van ons private dining concept ontbijt snacks lunch of diner. La Buena Vida is gelegen te Putte aan de stadsrand van het historische Mechelen kortbij Keerbergen Bonheiden en slechts op 20 min van de stad Lier en Heist o/d Berg.
Privé sauna Putte 2580 Alle privé sauna zaken in Putte 2580.
La Cereza Wellness Overnachting.
Wellness Putte 2580 Alle wellness zaken in Putte 2580.
La Cereza Wellness Overnachting.
Privé sauna Putte Alle Privé sauna zaken in Putte op Relaxy.be Relaxy.be.
Klik hier om de kaart te vergroten. Bekijk ook onze publieke sauna's. Wellness arrangementen in Antwerpen. 1 2 3 4. Mechelbaan 38 4.5 km. Zorgeloos genieten in een zalige omgeving Wij verwelkomen u in een mooie rustgevende omgeving en bieden u luxe met een persoonlijke toets. Neem de tijd om te genieten kom tot rust en laat u verrassen door de gezelligheid die privésauna Di Lusso u. Lostraat 5 7.2 km. Zensation biedt de combinatie van beauty-en wellnessbehandelingen en de relaxerende privé-sauna.
Privé Sauna Sauna Isis.
Eikerveld 14 Eikevliet Hingene Tel 03/889.89.69 0475/55.31.04.
Reserveer bij Privé Sauna Bed Breakfast Event La Buena Vida in Putte Antwerpen Privé Sauna Bed Breakfast Event reserveren in Putte.
slogan La Buena Vida. Nieuwe Let's Go aanmaken. Gebaseerd op 60 waarderingen. Over La Buena Vida. Privé Wellness en BB La Buena Vida Ultieme Luxe! De Luxe van een vijfsterrenhotel met een persoonlijke service van een BB! Een totale beleving in een landelijke woning met 2 luxueuze volledig privé-wellnesslofts met discrete parking.
KAIN Wellness Sauna Putte België Beoordelingen.
Dingen om te doen. KAIN Wellness Sauna Beoordelingen Putte. Wat te doen in Putte. Is dit uw bedrijf? 2 van 2 dingen om te doen in Putte. Fitnessclubs sportscholen Spa en wellness. Schrieksesteenweg 14 Putte 2580 België. 32 495 42 52 26. We hadden een vip delux arragement genomen in loft 1. Het was BOVEN onze verwachtingen! Beoordeeld op 12 november 2012.

Contacteer ons