Op zoek naar sauna putte?

sauna putte
Zensation Privé-sauna wellness beauty.
Zensation is een intense belevingswereld van rust en dromen waar je ongestoord geniet van alle luxe die de natuur te bieden heeft. Droom weg in een tijdloze luxueuze privé-sauna. Ontspan en kom helemaal tot rust bij een wellness-arrangement of beautybehandeling.
La Buena Vida.
Regels van het huis. Dit zeggen onze klanten. Wellness en prive sauna met stijl. La Buena Vida privé sauna met mogelijkheid tot overnachting is een ultieme beleving! De luxe van een vijfsterrenhotel met een persoonlijke service! Een landelijke woning met 2 wellness-lofts. Uw slaapruimte is gelegen midden in het wellnesscomplex zodat u in alle privacy gebruik kan maken van de wellness accommodaties. U kan tijdens alle arrangementen genieten van ons private dining concept ontbijt snacks lunch of diner. La Buena Vida is gelegen te Putte aan de stadsrand van het historische Mechelen kortbij Keerbergen Bonheiden en slechts op 20 min van de stad Lier en Heist o/d Berg.
Boek direct La Buena Vida Spa Sauna in Putte bij Treatwell.be.
stap 1 kies categorie. stap 2 kies behandeling. Sauna en Bed and Breakfast. Sauna en andere arrangementen. 2 uur Sauna 120 min. Voor 2 t/m 8 personen 2 uur gebruik van de saunaruimte. 3 uur Sauna 180 min. Voor 2 t/m 8 personen 3 uur gebruik van de saunaruimte. 4 uur Sauna 240 min. Voor 2 t/m 8 personen 4 uur gebruik van de saunaruimte. 6 uur Sauna 360 min. Voor 2 t/m 8 personen 6 uur gebruik van de saunaruimte. 2 uur Sauna en ontbijt 135 min.
Privé sauna Putte 2580 Alle privé sauna zaken in Putte 2580.
Privé sauna in Putte 2580 Ontdek hier alle privé sauna zaken in Putte 2580 Zoek sauna beauty massage en wellness overnachting lastminutes in Putte 2580 op LastMinuteSauna.be.
Privé sauna Putte Alle Privé sauna zaken in Putte op Relaxy.be Relaxy.be.
U kan bij ons genieten alleen met twee of met enkele vrienden. De wellness is privé en enkel toegankelijk op afspraak. U kan bij ons genieten van een sauna relaxatie bad met. 1 2 3 4. prive sauna'S PER PROVINCIE. Privé sauna in Antwerpen. Privé sauna in Limburg. Privé sauna in Vlaams-Brabant. Privé sauna in Oost-Vlaanderen. Privé sauna in West-Vlaanderen. Blijf op de hoogte. Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en promoties voor sauna wellness en beauty schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. Helemaal tot rust komen? Daarvoor geniet u liefst in alle privacy.
KAIN Wellness Sauna Putte België Beoordelingen.
Dingen om te doen. KAIN Wellness Sauna Beoordelingen Putte. Wat te doen in Putte. Is dit uw bedrijf? 2 van 2 dingen om te doen in Putte. Fitnessclubs sportscholen Spa en wellness. Schrieksesteenweg 14 Putte 2580 België. 32 495 42 52 26. We hadden een vip delux arragement genomen in loft 1. Het was BOVEN onze verwachtingen! Beoordeeld op 12 november 2012.
Reserveer bij Privé Sauna Bed Breakfast Event La Buena Vida in Putte Antwerpen Privé Sauna Bed Breakfast Event reserveren in Putte.
slogan La Buena Vida. Nieuwe Let's Go aanmaken. Gebaseerd op 57 waarderingen. Over La Buena Vida. Privé Wellness en BB La Buena Vida Ultieme Luxe! De Luxe van een vijfsterrenhotel met een persoonlijke service van een BB! Een totale beleving in een landelijke woning met 2 luxueuze volledig privé-wellnesslofts met discrete parking.
Privé Sauna Sauna Isis.
Eikerveld 14 Eikevliet Hingene Tel 03/889.89.69 0475/55.31.04.

Contacteer ons