Zoeken naar sauna kempen prive

sauna kempen prive
Privé sauna Oud-Turnhout Alle Privé sauna zaken in Oud-Turnhout op Relaxy.be Relaxy.be.
We verwachten u spoedig voor uw eerste. Diel 8 15.3 km. Quadra sauna is een nieuwe prive sauna omringd door de Molse meren en een groene rustgevende Kempense natuur. U kan genieten van het saunacomplex gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad voorzien van een zonneterras en bijhorende poolhouse met loungeruimte. Maak ook kennis met onze Dutchtub een uniek op houtgestookt buitenbad. Wij verwelkomen je graag om te genieten van een Kempens stukje natuur waar romantiek en ontspanning vooropstaan. Zavelheide 9a 17.2 km. Kom tot rust in ons privé wellnesscomplex samen met uw vriendin familie partner of vrienden.
Loft aan het Water Loft aan het Water.
Loft aan het Water. Een nieuwe parel in het hart van de groene Kempen. Deze splinternieuwe en exclusieve loft ingericht als passiefwoning met een ongekend zicht op het Albertkanaal en de natuur combineert de luxe van een een wellness moment ongekende massages prive dineren en bijzondere overnachtingen met kwaliteitsservice voor een budgetvriendelijke prijs. Alles is geheel op maat. Kies zelf of je al dan niet een bijzondere overnachting wil beleven. Met of zonder een priv etentje. Of liever enkel een ongekende Massage ervaring? Of waarom niet de volledige Loft voor jou alleen?
LastMinuteSauna.be Zoek privé publieke sauna beauty massage en wellness overnachtingen op LastMinute Sauna.
Boost Wellness by Hotel Beveren. Bronza Privé sauna Relax. De Boerderie Wellness Overnachting. De Boomgaard Wellness overnachting. De Castaert Sauna Wellness. De verborgen Parel Sauna BB. Di Lusso Privé Sauna. Domein Westhoek Sauna en Relax. Eau Passe-Temps Badhuis B B.
ZenClusive Schoonheidsinstituut Schoonheidssalon Spa Wellness en Sauna in Mol Antwerpen Kempen.
Uw huid is een kostbaar goed een correcte verzorging is daarom essentiëel. Ga voor de meest geschikte verzorgingsmethode voor uw huid. Uitgebreid en ongestoord genieten van sauna infraroodsauna stoombad zwembad en jaccuzzi in een rustgevende en groene omgeving. Laat jezelf gerust in de watten leggen met een culinair schoonheids of wellnessarrangement. Laat je meevoeren in een ontspannen sfeer en herbron jezelf. Relaxen ontspannen en genieten zijn de sleutelwoorden bij ZenClusive. U kan bij ons terecht voor een bezoekje aan onze luxe privé-sauna een rustgevende massage een verkwikkende lichaamspeeling of een huidverbeterende gelaatsverzorging. Tips om uw huid correct te reinigen.
Sauna l'Eaupure.
prive-sauna-aan-zee.be Ongekende privwellness aan de kust.
Sea Nooz is een nooit gezien en exclusief 4-in-1 privwellnessvissershuis met of zonder overnachting aan zee dat een privsauna en service ver overstijgt. Je eigen privsaunacenter met ongekende faciliteiten. Naast de gekende faciliteiten van sauna jacuzzi regendouche enz. biedt je privsauna aan zee een volledig vissershuisje met tuinoase een ongekende klank en beeldinstallatie voor je PrivateCinema of LiveInConcert ervaring en een Mezannine om heerlijk romantisch te relaxen in je eigen persoonlijke kleursferen. Een nooit geziene ALL-IN-formule niet alleen kamerjassen pantoffels slippers zijn standaard inbegrepen maar ook je minibar aperitiefhapjes een fles genotsdrank 75cl en zelfs een luxeontbijt of Private Dinner zijn reeds inbegrepen voor iedere reservatie van 4 uur tot 3 overnachtingen. Luxedesignvissershuis dat al je zintuigen op maat verwent met of zonder overnachting.
SaunasBelgie.be de leukere publieke en prive sauna complexen van Belgie.
1 keer per week. 1 keer per maand. 1 keer per 3 maand. 1 keer per 6 maand. 1 keer per 12 maand. minder dan 1 keer per jaar. Ik wil naar sauna in provincie Antwerpen Lommel id'Limburg / Limburg Oost-Vlaanderen Kortrijk id'West-Vlaanderen / West-Vlaanderen Vlaams-Brabant Je Postcode registreer. sauna met jacuzzi binnen. sauna met jacuzzi buiten. sauna met zwembad binnen.
HALLE KEMPEN 2980 LastMinute Sauna.
La Cereza Wellness Overnachting.
Bed breakfast in Brecht Privé Sauna BoraBora.
1 pakket badlinnen 2 badjassen 4 handdoeken. Opgemaakte boxspring met lakenpakket. alle reservatiekosten en taxen. BB BoraBora Luxe all inclusive arrangement. 1 overnachting in het volledige luxe appartement prive sauna unit 1 met zwembad onbeperkt tot uw beschikking. Onbeperkt gebruik maken van sauna unit 1. 1 overnachting in het luxe appartement. 1 keer Ontbijt met koffie of thee. 2 pakketten badlinnen 4 badjassen 8 handdoeken. Opgemaakte boxspring met lakenpakket. Schoonmaak van zowel het appartement als van unit 1. Prijs 2 personen 999. Actie Prijs 3 of 4 personen 1299.

Contacteer ons