Resultaten voor saunate

saunate
Integratieve Relax Massage De Schranshoeve privé sauna te Boechout bij Antwerpen.
De grotere bewegingen werken losmakend en openend, de kleine bewegingen gaan dieper naar binnen. Het boeiende van deze techniek is dat het niet op één plek werkt, maar op je hele lichaam, van kop tot teen, van buiten naar binnen.
Saunate Eke Paintfactory.
Saunate is een publiek saunacomplex in Eke, een deelgemeente van Nazareth, waar je een ganse dag kan doorbrengen en genieten van vijf verschillende saunas, twee zwembaden, twee bubbelbaden en verschillende rustruimtes. Sinds vorig jaar wordt Saunate uitgebaat door Yves en Patrick.
Saunate Publieke sauna Nazareth Oost-vlaanderen Relaxy.be.
Bij Saunate ben je op de juiste plaats. In Saunate geniet je van 3000m wellness met binnen: een sauna van 100C, een biosauna van 65C met lichttherapie, infraroodsauna, een Himalayazout-sauna, een kruidensauna en een Kelo opgietsauna. Tussen de verschillende saunarondes las je best telkens minimaal een kwartiertje rust in.
Saunate Nazareth Eke Zaak Voor U getest Make-Overs4U.
Waarom op een vrije dag richting de kust rijden waar je stress krijgt van het zoeken naar parking, je je tussen 100-en anderen moet begeven, waar je uren voor in de file staat wanneer je kan relaxen bij Saunate, een gezellige familie sauna in huiselijke sfeer?
Two4one restaurant: Saunate in Eke.
Oude Eedstraat 7. Profiteer van deze uitzonderlijke Sauna en Wellness promotie bij Saunate te Eke. Saunate Thermen en Wellness is de perfecte locatie om uw lichaam te verwennen en tot rust te laten komen. Het is een publieke sauna die 7 dagen per week geopend is.
Toegang tot de wellness bij Saunate in Eke Oost-Vlaanderen.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Toegang tot de wellness bij Saunate in Eke Oost-Vlaanderen. 3 aanbiedingen beschikbaar in de categorie Relaxatie. Toegang tot de wellness bij Saunate in Eke Oost-Vlaanderen.
Boek direct: Saunate, Spa Sauna in Eke bij Treatwell.be.
Gun jezelf een break uit het hectische leven en ga heerlijk herbronnen bij Saunate. Saunate is een publieke sauna gelegen aan de Oude Eedstraat in Eke. Geniet van 3000 vierkante meter wellness in de vorm van diverse saunas, een binnentuin met verwarmd buitenzwembad, Turks stoombad, binnenzwembad en een fijne jacuzzi.
Saunate Korting 2017 Uitmetkorting.be.
Let op: Saunate is gesloten Het is al net zo hemels als het klinkt: Sauna Saunate in Nazareth. Dat ligt gewoon in België, om precies te zijn in de buurt van Gent, dus het is de perfecte locatie voor een ontspannende daguitstap!
Saunate Korting 2017 Uitmetkorting.be.
Let op: Saunate is gesloten Het is al net zo hemels als het klinkt: Sauna Saunate in Nazareth. Dat ligt gewoon in België, om precies te zijn in de buurt van Gent, dus het is de perfecte locatie voor een ontspannende daguitstap!

Contacteer ons