Zoeken naar saunate

saunate
Saunate Thermen Beautyfarm Nazareth, België Beoordelingen.
Gisteren nog eens een bezoek gebracht aan Saunate, waar we vroeger voor de tijdelijke sluiting regelmatige bezoeker waren. Omdat we door de sluiting ondertussen alternatieven hadden aangedaan, gingen we pas gisteren opnieuw en vol verwachting naar Saunate. Het werd echter een ontgoocheling.
Saunate Startpagina Facebook.
Saunate heeft een nieuwe foto toegevoegd aan het album Saunate Beautyfarm. 10 november om 324.: Donderdag extra verwennerij voor alle dames! Album Saunate Beautyfarm. Saunate heeft een nieuwe foto toegevoegd aan het album Saunate Beautyfarm. Saunate heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Shedeals Een dagje wellness massage voor 2.
De beste manier om te ontstressen na een drukke werkdag, is een bezoek aan de sauna. Dankzij Shedeals genieten jullie met 2 van een sauna-arrangement van een hele dag bij Saunate en een 30 minuten durende massage van nek, rug, schouder, gelaat of voeten.
Cajuthi Privé sauna te Gent Faciliteiten.
Na een ontspannende sauna of Turks bad is het heerlijk vertoeven in ons buitenzwembad. Dankzij onze jetstream kan u banen lang zwemmen. Relax ruimte binnen en buiten. Niets zo heerlijk als nog even na te genieten van een verkwikkende sauna beurt.
Saunate Eke Paintfactory.
Saunate is een publiek saunacomplex in Eke, een deelgemeente van Nazareth, waar je een ganse dag kan doorbrengen en genieten van vijf verschillende saunas, twee zwembaden, twee bubbelbaden en verschillende rustruimtes. Sinds vorig jaar wordt Saunate uitgebaat door Yves en Patrick.
Toegang tot de wellness bij Saunate in Eke Oost-Vlaanderen.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Toegang tot de wellness bij Saunate in Eke Oost-Vlaanderen. 3 aanbiedingen beschikbaar in de categorie Relaxatie. Toegang tot de wellness bij Saunate in Eke Oost-Vlaanderen.
Saunate Korting 2017 Uitmetkorting.be.
Let op: Saunate is gesloten Het is al net zo hemels als het klinkt: Sauna Saunate in Nazareth. Dat ligt gewoon in België, om precies te zijn in de buurt van Gent, dus het is de perfecte locatie voor een ontspannende daguitstap!
Saunate Publieke sauna Nazareth Oost-vlaanderen Relaxy.be.
Bij Saunate ben je op de juiste plaats. In Saunate geniet je van 3000m wellness met binnen: een sauna van 100C, een biosauna van 65C met lichttherapie, infraroodsauna, een Himalayazout-sauna, een kruidensauna en een Kelo opgietsauna. Tussen de verschillende saunarondes las je best telkens minimaal een kwartiertje rust in.
Boek direct: Saunate, Spa Sauna in Eke bij Treatwell.be.
Gun jezelf een break uit het hectische leven en ga heerlijk herbronnen bij Saunate. Saunate is een publieke sauna gelegen aan de Oude Eedstraat in Eke. Geniet van 3000 vierkante meter wellness in de vorm van diverse saunas, een binnentuin met verwarmd buitenzwembad, Turks stoombad, binnenzwembad en een fijne jacuzzi.

Contacteer ons