Zoeken naar sauna

sauna
Privé sauna Privé Sauna Atlantis.
Dan is Sauna Atlantis de juiste bestemming! Al meer dan 20 jaar zijn wij de expert op vlak van ontspanning. Kom naar Sauna Atlantis, en geniet in onze totaal vernieuwde privé sauna's' van een overvloed aan faciliteiten om volledig tot rust te komen.
Sauna: voor en nadelen gezondheid.be.
De studies die in dit artikel geanalyseerd werden, hadden alleen betrekking op een klassieke sauna met temperaturen tussen 70-100C, relatieve vochtigheid van 15 tot 30%, verblijf in de sauna in sessies van 5 tot 20 minuten, gevolgd door koude baden en op geregelde saunagebruikers.
ASANTI SAUNA THERMEN.
Kelo event sauna. Himalaya Cristal sauna. Buitenzwembad van 33. Douches met Buddha motief. Rustruimte met open haard s winters. Tuin 2000 m met ligzetels. Bar / restaurant. De sauna's' en thermen zijn enkel naakt toegankelijk. Badkledij is niet toegelaten. Badjas en slippers zijn verplicht.
Privé Sauna Nymphaea.
Bekijk onze actie pagina. Sauna Nymphaea Hever Welkom bij Sauna Nymphaea. Privé sauna Nymphaea heet u hartelijk welkom! Met deze site geven we je al een voorsmaakje van wat u kan vinden in onze sauna complexen. Onze unit Provence straalt volop rust en Provençaalse gezelligheid uit.
Sauna Thermen Fitopia, dé sauna van Antwerpen!
Denk aan Duo body mud, Duo hot scrub, Inner en outer beauty, Sauna voor twee, Chakra rebalancing, Bovendien is ons thermen arrangement het perfecte cadeau om iemand mee te verwennen. Profiteer van onze sauna acties. Bij Fitopia zijn we overtuigd van de gezondheidsaspecten van sauna en wellness.
Sauna Abisco.
Vakmanschap en jarenlange kennis, maken van de Tylö sauna een sauna van topkwaliteit. Abisco beschikt over een uitgebreid Tylö sauna aanbod gaande van standaard saunacabines tot een sauna op maat, een luxe sauna of zelfbouwsauna en het benodigde materiaal hiervoor.
De Clou Privé sauna Ekeren Antwerpen Reserveren.
Gefituurde hapjes assortiment van diverse snacks. Portie koude hapjes kaas, salami, apertiefkoekjes. Ontbijt voor 2 personen. Lunch vanaf 11u30 voor 2 personen. Ontbijt/Lunch Royal met fles Cava. Ontbijt en lunch enkel in VIP-unit en min. 1 dag op voorhand te bestellen.
Sauna Thermen R.
Bij regelmatig saunabezoek wordt je lichaam gehard en zul je ook buiten de sauna minder last hebben van kouvatten dan niet-sauna bezoekers. In de sauna-kabine doe je zoveel warmte op dat je de gang naar buiten in de frisse lucht en de koude douche daarna als prettig ervaart.
Dé sauna en thermen vlakbij Antwerpen en Gent.
Maak een heuse reis door de wereld van sauna wellness: het romeins voetenbad, de oosterse relaxatieruimte, de arabische panoramasauna, de marokkaanse scrub verzorgingsruimte, het turkse stoombad, de finse opgietsauna, de japanse sauna en de infraroodsauna. Droom weg in onze bijzonder veelzijdige wellnessperiferie van jacuzzi's, neveldouches en veel meer.

Contacteer ons