Resultaten voor sauna

sauna
Sauna Units Sauna L'Eau' Pure.
Sauna Thermen R.
Mensen die regelmatig naar de sauna gaan en de saunagang zo'n' 2 à 3 maal volgens de regels herhalen trekken zich op deze manier een natuurlijke zomer-/winterjas aan en zij zullen merken dat zij steeds minder gevoelig worden voor temperatuurverschillen, ook in het dagelijks leven.
Sauna Unit 1.
Sauna Unit 2. Unit 1, genieten van sauna en privé zwembad. Deze Unit werd in juni 2016 volledig gerenoveerd met duurzame materialen. Je vind hier een sauna, spa, een verwarmd binnenzwembad en stoomcabine terug alsook een relaxruimte met super large ligbed.
Sauna Wikipedia.
Omdat het brandgevaar nu wat kleiner is, kan de sauna ook in hotels en woningen worden geplaatst. De elektrisch verwarmde sauna levert daarentegen een drogere lucht waardoor zij anders ervaren wordt dan de houtgestookte sauna. Een van de gevolgen van een saunabad is dat men gaat zweten.
De voordelen van regelmatig naar de sauna gaan Fit Gezond Nina HLN.
Uit een eveneens Fins onderzoek de Finnen willen wel heel graag hun reputatie van Land van de Sauna bewaren bleek vorig jaar dat er maar liefst 66 procent minder vaak dementie vastgeld wordt bij wie tussen de 4 en 7 keer per week naar de sauna gaat in vergelijking met wie maar één keer per week of niet naar de sauna gaat.
Privé sauna en andere wellnessarrangementen Bongo.
Verras een geliefde met een bezoekje aan de sauna om helemaal te ontspannen dankzij onze cadeaubonnen. In een privé sauna, met een glaasje bubbels of in een luxueus kuuroord met alles erop en eraan: je geeft met Bongo een onvergetelijke wellnesservaring cadeau.
Privé Sauna Pure Sauna.
Kom volledig tot rust. Laat je verleiden door één van onze privé sauna's, zet je telefoon af, en geniet van een moment van rust in alle privacy. Privé Sauna 1. Finse sauna 80. Privé Sauna 2. Finse sauna 80. Profiteer van onze last minutes.
Sauna, Privé-of Publieke Sauna Thermae Boetfort Thermae Boetfort.
Is het voor jou de eerste keer dat je naar de sauna gaat, dan gaan we even vragen onze huisregels te overlopen, dit om de harmonieuze sfeer in de thermen te bewaren. Thermae Boetfort: elke dag open van 10u30 tot middernacht.
Hezemeer.
Vanuit deze sauna heb je uitzicht op het zwembad. In de Panoramasauna is het 80C. Vanuit deze sauna heb je een ruime kijk op de mooi aangelegde Hezemeertuin. Je kan er genieten van een droge saunabeurt. In de kristalsauna is het 95C, het is een droge sauna.

Contacteer ons