Resultaten voor sauna hezemeer

sauna hezemeer
Hezemeer, Laakdal Tel: 014867. Sauna's' goudengids.be.
Dit is een sauna die rockt! Vandaag maar eens een dagje gaan ontspannen in Sauna Hezemeer in Eindhout-Laakdal. Niet direct bij de deur voor mij maar achteraf bekeken zeker de verplaatsing waard. Hezemeer ligt vlakbij de autosnelweg maar toch verscholen in een bosrijke omgeving.
Hezemeer Antwerpen, België Beoordelingen TripAdvisor.
Sauna Wellness Hezemeer werd verkozen tot mooiste wellness van België. Hezemeer biedt een zeer ruim aanbod aan ontspanning aan, diverse sauna's, drie zwembaden, vier whirlpools, park met ligweide, restaurant met overdekt terras, rustruimten en beautycentrum. Sauna Wellness Hezemeer werd verkozen tot mooiste wellness van België.
Eerste Nationale Dag van de Sauna in Hezemeer Laakdal Het Nieuwsblad.
Foto: Saskia Van Gestel. Laakdal In sauna Hezemeer in Laakdal werd deze week de eerste Nationale Dag van de Sauna gehouden. Dit was een initiatief van de Sauna Vereniging België SVB. Sauna Hezemeer ontving zijn wachtende gasten met een kopje koffie en croissant.
Sauna Reizigersbeoordelingen Hezemeer TripAdvisor.
Aanbevolen duur van bezoek: Meer dan 3 uur. Beschrijving eigenaar: Sauna Wellness Hezemeer werd verkozen tot mooiste wellness van België. Hezemeer biedt een zeer ruim aanbod aan ontspanning aan, diverse sauna's, drie zwembaden, vier whirlpools, park met ligweide, restaurant met overdekt terras, rustruimten en beautycentrum.
Sauna Wellness Hezemeer, vakantie!
Geniet van dit voordeel en geef het perfecte Valentijnscadeau. Dankzij het ruime aanbod, vind je in Hezemeer een sauna op maat. Een sanarium met vrij lage temperatuur, een panoramische sauna met uitzicht op de tuin, een houtgestookte Maa sauna, een Infraroodcabine.
Hezemeer Wellnesscenter Sauna YouTube.
Spectacularie Drone vlucht over Hezemeer Wellness Sauna Eindhout België Duration: 123. Alpha Wellness Sensations 2190, views. Sauna Thermen 5 mei Duration: 133. HEZEMEER Dag van de sauna. Interviews Duration: 612. SAUNA HEZEMEER 497 views. Voor het eerst naar de sauna bij Wellnessresort de Veluwse Bron Duration: 307.
Hezemeer Korting 2018 Uitmetkorting.be.
Uiteraard zorgt Hezemeer ook goed voor de innerlijke mensen. Geniet in het uitgebreide restaurant van diverse snacks, complete maaltijden, gezonde tussendoortjes en de heerlijkste dranken. Neem dus eens de tijd voor uzelf en verwen uzelf met een heerlijke verwendag bij Sauna Hezemeer.
Hezemeer Sauna Vereniging België.
Hezemeer werd verkozen tot mooiste sauna en wellnesscentrum van België! In dit publieke saunacentrum, beleef je een exclusieve wellnessdag in een uniek kader en met alle modern comfort. De vier pijlers: sauna, natuur, beauty en horeca, brengen kwaliteit van het hoogste niveau.
Realisatie: Sauna Hezemeer Laakdal Lemmens Tegels.
Door voor een 2 centimeter dikke tegel te kiezen, verzekerde Sauna Hezemeer zichzelf er ook van dat de stenen niet stuk zouden kunnen vriezen. Daarnaast hoeven ze zich ook geen zorgen meer te maken over het onderhoud en kleurverlies: deze tegels ziet er na decennia en vele bezoekers nog steeds hetzelfde uit.

Contacteer ons