Zoeken naar sauna hezemeer

sauna hezemeer
Hezemeer Gehele dag sauna bij Hezemeer save 50% in Laakdal with Social Deal.
Sign up / Login. 011 / 96 07 39. Gehele dag sauna bij Hezemeer. Volledige wellnessdag bij Hezemeer met gebruik van de thermen stoelmassage 12 min verfrissende fruitcocktail. Time remaining Sold out! Share this deal with your friends. If three friends buy the same deal then your voucher is for free! Complete wellness dag bij Hezemeer met gebruik van alle faciliteiten. Inclusief stoelmassage 12 min én fruitcocktail. in de sauna's stoombad zwembaden jacuzzi en nog veel meer. Ook geldig in het weekend.
Sauna Hezemeer Laakdal Openingsuren Hezemeer 14.
Openingsuren Sauna Hezemeer Laakdal. Sauna Hezemeer in Laakdal is vandaag nog open tot 2300. 2430 Laakdal Tel 014 56 79 52. Deze week 02 mei. Volgende week 09 mei. Foutieve gegevens op deze pagina? Leuke kortingen bij Zalando!
Hezemeer Laakdal Tel 014867. Sauna's goudengids.be.
Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. Dit is een sauna die rockt! Vandaag maar eens een dagje gaan ontspannen in Sauna Hezemeer in Eindhout-Laakdal. Niet direct bij de deur voor mij maar achteraf bekeken zeker de verplaatsing waard. Hezemeer ligt vlakbij de autosnelweg maar toch verscholen in een bosrijke omgeving. Je komt aan op een grote en goed ingerichte parking. Er is meer dan genoeg omkleedruimte voorzien en de kastjes zijn ruim bemeten. Voorzichtig begonnen met de panoramische sauna 80 van waaruit ik de grote tuin kon bewonderen. In die tuin ontdekte ik tijdens mijn eerste afkoelwandeling de eventsauna waar om de twee uur opgietsessies plaatsvinden.
Hezemeer Publieke sauna Eindhout Antwerpen Relaxy.be.
Hezemeer 14 2430 Eindhout. Toon mij het telefoonnummer 014/86.79.52. Hezemeer verkozen tot mooiste sauna en wellnesscentrum van België! In dit publieke saunacentrum nabij Geel beleef je een exclusieve wellnessdag met alle modern comfort. De bossen van de Antwerpse Kempen omgeven dit terrein van 3.5 ha. Drukte en stress maken plaats voor rust en ontspanning. Je kiest uit negen sauna's drie zwembaden vier whirlpools. tien beauty-cabines.Zwemmen relaxen genieten op het terras doe je naar believen in een natuurlijke omgeving. Een bezoek aan het restaurant maakt je vakantiedag compleet. Het Hezemeerteam staat klaar om je een dag heerlijk te verwennen.
Sauna Vereniging België.
Hezemeer ligt in de bosrijke omgeving van de Antwerpse Kempen. Je vindt er rust wellness natuur en cultuur. Sauna Hezemeer biedt je verschillende saunaswaarvan een Eventsauna waar men U verwent met verschillende opgietsessies een infraroodcabine en een feeërieke hamam met massages en rasulbehandeling. Beauty Hezemeer verwent je met professionele beautybehandelingen in een ultramodern beautycentrum. Je kan er ook gebruik maken van de zonnebank. De Hezemeertuin geeft aan ontspannen een nieuwe dimensie. Met alléén natuur rondom bossen water en stilte wordt de eeuwenoude lichaamscultuur van sauna zwemmen en relaxen één vanzelfsprekend geheel. Culinair Hezemeer zorgt voor aangename verrassingen kleine hapjes of uitgebreid à la carte en staat garant voor het totale succes van je Hezemeeravontuur.
Hezemeer Startpagina Facebook.
Spa schoonheid en persoonlijke verzorging in Eindhout Antwerpen Belgium. Pagina's die deze pagina leuk vindt. Plaatsen Eindhout Antwerpen Belgium Beauty cosmetica en persoonlijke verzorging Hezemeer. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. 24 augustus om 047. Wie komt het enthousiaste Hezemeerteam versterken? Duik hier in onze vacatures en geef ons bij interesse een seintje! Afwasser 30u per week ervaring vereist. Zaalmedewerker m/v voltijds of flexijob extra legale. 10 augustus om 602. Hier alvast de planning van onze Midsummer 14 augustus. Reserveren is enkel mogelijk de dag zelf aan de receptie.
Sauna Wellness Hezemeer vakantie!
In dit publieke saunacentrum beleef je een exclusieve wellnessdag in een uniek kader en met alle modern comfort. De vier pijlers sauna natuur beauty en horeca brengen kwaliteit van het hoogste niveau. Het aanbod is bijzonder gevarieerd. Je kiest uit negen sauna's drie zwembaden vier whirlpools tien beauty-cabines.Zwemmen relaxen genieten op het terras doe je naar believen in een natuurlijke omgeving. Het groene park biedt een vanzelfsprekend privacy-gevoel. Ontdek ook culinair Hezemeer en je Hezemeerdag betekent van s morgens tot s avonds één verwennerij.
Hezemeer Wellnesscenter Sauna YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Unsubscribe from Guy Verellen? Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Sauna Hezemeer www.jebola.be.
Heel lieve Flor doet zo een beetje mijn hart smelten. Achter de voorgevel schuilt een klein warm paradijs! Dank voor de fijne ontvangst! Het was een genoegen. Op de grens van Antwerpen en Limburg in een rustige groene omgeving staat Hezemeer garant voor de hoogste kwaliteit in wellness. Verschillende saunas zonnebanken een unieke hamam en een ultramodern beautycomplex bieden je alle facetten van ontspannen. Een culinaire verrassing van hoog niveau maakt de verwenning compleet. In de groene tuin ontdek je de zalige rust binnen het Hezemeerdomein. Heeft u het naar uw zin? De intense en oprechte liefde voor de streek van gastheer en gastvrouw maakt dat Staf en Rita hun geliefde Kempenland door en door kennen.

Contacteer ons