Resultaten voor sauna hezemeer

sauna hezemeer
Realisatie: Sauna Hezemeer Laakdal Lemmens Tegels.
Door voor een 2 centimeter dikke tegel te kiezen, verzekerde Sauna Hezemeer zichzelf er ook van dat de stenen niet stuk zouden kunnen vriezen. Daarnaast hoeven ze zich ook geen zorgen meer te maken over het onderhoud en kleurverlies: deze tegels ziet er na decennia en vele bezoekers nog steeds hetzelfde uit.
Hezemeer, Laakdal Tel: 014867. Sauna's' goudengids.be.
Dit is een sauna die rockt! Vandaag maar eens een dagje gaan ontspannen in Sauna Hezemeer in Eindhout-Laakdal. Niet direct bij de deur voor mij maar achteraf bekeken zeker de verplaatsing waard. Hezemeer ligt vlakbij de autosnelweg maar toch verscholen in een bosrijke omgeving.
Hezemeer Publieke sauna Eindhout Antwerpen Relaxy.be.
Hezemeer, de sauna die natuur en puur promoot tot in het onnozele heeft een terras waar aan de voorzijde de ROKERS het hele terras kunnen terroriseren met hun stank, vaarwel natuur, vaarwel gezondheid en de nieuwe eigenaars van Hezemeer zijn artsen.
Eerste Nationale Dag van de Sauna in Hezemeer Laakdal Het Nieuwsblad.
Foto: Saskia Van Gestel. Laakdal In sauna Hezemeer in Laakdal werd deze week de eerste Nationale Dag van de Sauna gehouden. Dit was een initiatief van de Sauna Vereniging België SVB. Sauna Hezemeer ontving zijn wachtende gasten met een kopje koffie en croissant.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Sauna Wellness Hezemeer, vakantie!
De jaarkaart is wél op naam en beperkt geldig. jaarkaart: 1143 euro. Dankzij het ruime aanbod, vind je in Hezemeer een sauna op maat. Een sanarium met vrij lage temperatuur, een panoramische sauna met uitzicht op de tuin, een houtgestookte Maa sauna, een Infraroodcabine.
Hezemeer Wellnesscenter Sauna YouTube.
SAUNA HEZEMEER 6111, views. Wellness Centre De Thermen ongeklede sauna Duration: 133. De Thermen 29332, views. HEZEMEER Rasul Duration: 256. SAUNA HEZEMEER 37116, views. Spectacularie Drone vlucht over Hezemeer Wellness Sauna Eindhout België Duration: 123. Alpha Wellness Sensations 1925, views.
Sauna Hezemeer www.jebola.be.
Tom Gertie Weber. Op de grens van Antwerpen en Limburg, in een rustige groene omgeving, staat Hezemeer garant voor de hoogste kwaliteit in wellness. Verschillende saunas, zonnebanken, een unieke hamam en een ultramodern beautycomplex bieden je alle facetten van ontspannen.
Op bezoek bij Sauna Hezemeer.
Vijftig ondernemers kwamen het vanmorgen allemaal te weten tijdens een bedrijfsbezoek bij Sauna Hezemeer in Laakdal. Al 15 jaren is Hezemeer een pionier in sauna en wellness en het bedrijf werd onlangs nog bekroond met 2x goud voor mooiste welnesscentrum van België en zijn meest unieke zwembadconcept.

Contacteer ons